Adatlap


Esettanulmány címe:
Vállalkozás termékeit részletesen bemutató weblap készítése admin kezelő felülettel.
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A vállalkozás Bács-Kiskun megyében építette fel gyártó üzemét, viszont az ország sok pontjába, illetve külföldre is szállít termékeiből. Jelenleg több, mint 10 fővel dolgozik.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A felkérés oka az volt, hogy a korábbi csak informális céges weblapot tegyen modern kinézetűvé és mobilbaráttá. Továbbá a fő szempont az, hogy a megújult termék paletta teljes egészében kerüljön fel a weboldalra olyan formában, hogy azok bármikor módosíthatóak, hozzáadhatóak és törölhetőek legyenek az admin kezelő felületről.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A problémát web programozással készítettem el és nagyon fontos, hogy az adatbázis használata elengedhetetlen volt. A weboldal a dinamikus tartalmakat az adatbázisból meríti. A bevezetést sok teszt és a program bemutatása, oktatása előzte meg. Az új program üzleti előnye az, hogy a termék részletes bemutatásával a leendő vevők azonnal megkapnak minden információt a termékről és pár kattintással árajánlatot is tudnak kérni róla. Továbbá a szabad szavas termékkereső használatával áthidaltuk a bonyolult szerkezeteket és felhasználóbaráttá tettük a weboldalt.