Adatlap


Esettanulmány címe:
Egyedi online szolgáltatás a szállítmányozásban
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
2 fős mikrovállalkozás, aminek tulajdonosai nagyot álmodtak. Online tachnográf kiértékelő rendszert és ehhez kapcsolódó online vállalatirányítási rendszert szerettek volna. A vállalkozás ma már sikeres működik, több mint 160 elégedett szállítmányozó cég használja napi szinten a rendszert és az ügyfelünk ezen keresztül látja el a vállalkozás ügyviteli folyamatait.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Szállítmányozással foglalkozó cégek számára egy úttörő szolgáltatás ötlettel állt elő egy microvállalkozás. A két alapító, ötletgazda egy online tachográf kiértékelő rendszert akart szolgáltatni. A cégnek meg kellett oldani az ügyfelek online kezelését és kommunikációját. A kommunikációs folyamatok kezelését, rengeteg szeparált ügyféladat kezelését és egy egyedi modul segítségével a tachográfadatok kiértékelését és az erre vonatkozó szállítmányozási AETR szabályok online kiértékelését. Több mint 100 ügyfélre kellett tervezni a rendszert és ez mellett el kellett látni a szolgáltató cég vállalatirányítási feladatainak megoldását is.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Online webes informatikai rendszert készítettünk az egyedileg felmért folyamatokra. Az elvárásokhoz igazodva illesztettük moduljainkat, valamint a tachográf kiértékelő rendszer modult egyedileg fejlesztettük le a partnerünk számára. Ma már több mint 160 elégedett ügyfél használja a rendszert és a vállalkozási ötlet sikeresen megáll a lábán.