Adatlap


Esettanulmány címe:
Hogyan takaríthat meg pénzt és időt az AXEL PRO Számlázó Program használatával?
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Az esettanulmány alapjául szolgáló ügyfelünk egy közép-dunántúli régióban működő, több, mint 300 fős szolgáltató vállalat, akikkel 2007 óta állunk üzleti kapcsolatban.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Szoftverünk, az AXEL PRO Számlázó Program megvásárlása előtt a következő problémákkal kellett nap, mint nap szembesülniük: - A számlákat kézzel írták egy számlatömbbe, amely pénz és időrabló tevékenységnek bizonyult. - A partnereiket és azok adatait nem tartották nyilván, ezzel számtalan lehetőségtől estek el (pl. hírlevelek kiküldése, személyre szabott szolgáltatások) - Adataikat Excel táblákban vezették, ami adatrögzítési hibákhoz vezetett, és ez lassította az ügymenetet. - Számláikat papír alapon adták át könyvelőjüknek, azonban ez rettentő sok plusz terhet rótt mind a cégre, mind a könyvelőre. - Rengeteg időt fordítottak adminisztrációra, adatok keresésére, aminek köszönhetően nem tudtak a cég fejlesztésére koncentrálni.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Az AXEL PRO Számlázó Program megvásárlásával a fenti problémák megszűntek. A következő megoldásokkal jelentős mennyiségű pénzt takarított meg a vállalkozás, és ezáltal gördülékenyebbé vált a napi munkavégzés: - A korszerű grafikus felhasználói felület kezelésével a számlakiállítás egyszerűvé és gyorssá vált. A leggyakoribb funkciókat a kedvencek főmenübe rendezték. - Vevőiket, beszállítóikat és egyéb ügyfeleiket a partnerlistában tartják nyilván. A partnerekhez nem csak számlázási nevet és címet, hanem számos egyéb adatot rendelhetnek, illetve csoportokba rendezhetik őket. Számlázáskor egyszerűen ki tudják választani a partnert a partnerlistából. - Egyszerűen elkészítik a számlákat, díjbekérőket, eladásokat, szállítóleveleket, árajánlatokat, bejövő megrendeléseket, kimenő megrendeléseket, és ezek formátumát részletesen testreszabják. Minden ügylethez tetszőleges számú kísérő dokumentumot csatolnak (doc vagy pdf formátumból.) - A könyvelő részére emailben küldik az adatokat közvetlenül a programból. Ezáltal az ügyvitelük sokkal gyorsabbá vált, már nem kell többé papírhalmazokkal menniük a könyvelőhöz, hanem egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, az irodából küldik az adataikat a könyvelésnek. Ezzel jelentősen megkönnyítették saját és könyvelőjük munkáját is. - Több raktárat is kezelnek programunkkal, valamint az árucikkeiket és szolgáltatásaikat csoportokba rendezik. A készletértékeket tetszőleges dátumra visszamenőleg lekérdezik. A program azonnal meg tudja jeleníteni és nyomtatni a beszerzési- és az eladási áron számolt összkészlet értéket. A meghatározott minimum értékek alapján szoftverünk azonnal jelzi számukra, hogy mely termékek vannak fogyóban. Az AXEL PRO Számlázó Program használata a fentiekben részletezett megoldásokkal jelentős változásokat hozott az említett cég mindennapi tevékenységében, megkönnyítve ezzel a dolgozók napi munkáját. További esettanulmányok: http://www.axel-szamlazo-program.hu/referenciak