Adatlap


Esettanulmány címe:
Ügyfél dokumentumtár
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
pénzügyi, biztosítási tevékenység
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A Magyar Adó és Könyvelő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság számviteli, könyvvizsgálói és adószakértői tevékenységet végez, 5 fő létszámmal.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A könyvelőirodák működése során számos dokumentum keletkezik melyeket elektronizált formában szükséges tárolni és publikálni a könyvelőiroda ügyfelei fele, verzió kezelt módon. A dokumentumok elektronikus levélben történő publikálása nehézkes és nem követhető pontosan. A megoldás egy egyedi felhőalapú elektronikus dokumentumtár kialakítása.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Boros Zoltán egyéni vállalkozó vállalja Ügyfél dokumentumtár rendszer kialakítását az alábbi jellemzőkkel: - Könyvelőiroda számára kialakított felhőalapú ügyfélportál rendszer az ügyfelei (továbbiakban ügyfelek) dokumentumainak tárolására, csak az adott ügyfél számára látható módon - Az ügyfelek saját aloldalt kapnak ahol verziózva jelennek meg a könyvelőiroda által feltöltött könyvelési adminisztráció során keletkező dokumentumok - Az ügyfelek az újonnan feltöltött dokumentumokról értesítést kapnak - Az ügyfelek dokumentumai mappákba szervezhetőek - Az ügyfelek a dokumentumai között keresni tudnak - Az ügyfelek a dokumentumait felhőalapú szolgáltatás segítségével mobil környezetben is elérik