Adatlap


Esettanulmány címe:
Kamerarendszer, behatolásgátlórendszer, tűzvédelmi rendszer
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
építőipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Ügyfelünk a Swietelsky Kft, bármilyen méretű építési projektet képes eredményesen megvalósítani, különböző célcsoportok számára, többek között a magánházat építtető családok, az állami ügyfelek, a lakásszövetkezetek, a magánbefektetők, a projektfejlesztők és az ipari vállalatok számára. Különböző építőipari szegmensekben vállalnak megbízásokat. A cég a magyar útépítés, magasépítés, hídépítés meghatározó szereplője.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A kaposvári autóbusz állomás kamerarendszerének és tűzvédelmi rendszerének modernizálása és telepítése. Az épületben a telefon-számítástechnikai rendszerek üzemelésére alkalmas csatlakozórendszert kell kiépíteni. . A szerelvények kábelezése az oldalfalakban történik, védőcsövezéssel A gyengeáramú szolgáltató kábeleinek nyomvonalat kell biztosítani a főelosztó mellett elhelyezett gyengeáramú rendezőig. Meg kell oldani a behatolásgátló rendszer kiépítését és karbantartását
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A távolról elérhető modern kamerarendszerrel, behatolásgátló és a tűzvédelmi rendszerrel kiépített épületek biztonságosabbá és kezelhetőbbé teszik az autóbuszpályaudvar működését és az ott dolgozók munkakörülményeit és biztonságát.