Adatlap


Esettanulmány címe:
Termék kiszállítás nyomon követése
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
villamosenergia-, gáz-, gőzellátás, légkondicionálás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A fejér megyei vállalkozás 2001-ben jött létre, az alternatív elektromos energiaszolgáltatás piacán a magyar piac meghatározó, független gyártó-fejlesztő, műszaki csapataként szolgálja ki ügyfeleit. Az alkalmazottak meghatározó hányada a műszaki fejlesztési-gyártási-karbantartási területen dolgozik, tulajdonosai magyar magánszemélyek. Fő tevékenysége a hagyományos elektromos energiaszolgáltatás problémái esetén villamos energiát szolgáltatni képes aggregátorok gyártása, telepítése, (táv)felügyelete, karbantartása, szervízelése.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A vállakozás menedzsmentje gondosan ügyel piaci helyzetének megtartására, jövőképe a tervszerű, stabil növekedés. A cég jövőben is ennek jegyében tevékenykedik, nem feledve, hogy a növekedés nem csak mennyiségi, hanem folyamatos minőségi javulást is jelent. Meggyőződésük, hogy a piaci verseny kihívásainak csak egy ügyfélorientált, eredményes cég felelhet meg. A korszerű üzletvitel, a saját és megrendelői tulajdon biztonsága, a mindenkori szállítmány illetve mobil aggregátorok pozícijának meghatározása, ismerete kulcsofntosságú a naprakész információk érdekében.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A Combit árukövető eszköz és alkalmazás naprakész információkat szolgáltat az aruk, termékek helyzetéről. Az innovatív NBIoT kommunikáción alapuló, alacsony energiafogyasztású eszköz akár éveken keresztül biztosítja elemes táplálással a használt konténer, állvány vagy más szállító eszköz követését. A beépített GPS modullal a pozíció és a bejárt útvonal azonnali és visszakövethető. Az alkalmazás segítségével térképen követheti az összes rakományának pillanatnyi helyzetét az aktuálisan beérkezett koordinátaadatok alapján. A kiválasztott eszköz részletes adatai, korábbi pozíciói, a bejárt útvonal utólag is megjeleníthető, így bármilyen vitás esetben lehetséges a tényleges helyezt visszakövetése.