Adatlap


Esettanulmány címe:
Informatikai arculattervezés és korszerűsítés
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal, mérlegképes könyvelői és közbeszerzési referens képesítéssel rendelkező hölgy. 2008 óta foglalkozik pályázatokkal, kiemelt szakterülete a gazdaságfejlesztési projektek tervezése és megvalósítása. A vállalkozás célja elsősorban az Európai Uniós források szabályos lehívása a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők, nonprofit szervezetek számára. Az Európai Unió 2021-2027 közötti fejlesztési időszak forrásainak jelentős hányada szolgálja a gazdaságfejlesztési célok elérését, mely hatékony eszköz lehet a vállalkozások fejlődését tekintve
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Nem megfelelő számú és specifikációjú informatikai eszközök jelenléte, valamint nem állt rendelkezésre a vállalkozás számára weboldal, amely a szolgáltatás ismertetésében lett volna segítségére az érdeklődők számára.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Szükséges informatikai eszközök beszerzése, valamint a weboldal lefejlesztése és az arculati terv megalkotása. Az ügyfelek számára megfelelő mennyiségű és könnyen elérhető információ online közzé tétele.