Adatlap


Esettanulmány címe:
Informatikai fejlesztés egy partnerünknél
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Ügyfelünk egy Magyarországon piacvezető gyógyszeripari kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cég. Stabil, saját erőforrásokkal rendelkezik. Több mint 220 fő-s létszámmal.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy részben pályázati forrásból, olyan eszközöket, rendszereket szeretnének vásárolni, melyekkel az adatfeldolgozási, adatkezelési és adatvédelmi rendszerüket tudják le egyszerűsíteni! Igyekeztük mind szoftver mind hardver oldalon a legmegfelelőbb megoldást találni.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Szerverek és informatikai hálózat kiépítésén túl, számítógépeket és laptopokat is beszereztünk nekik! A hálózatot összekötöttük a szintén általunk forgalmazott dokumentumkezelő és fénymásoló berendezésekkel! A szükséges szoftverek beszerzése, installálása és kezelésének oktatása is a mi feladatunk volt. A projektet természetesen a pályázati követelményeknek megfelelően végeztük, és a pályázat íróval is tartottuk a kapcsolatot, ezzel levettük ügyfelünk válláról a terhet! A projektnek köszönhetően egy biztonságos, modern, egyszerűen használható, központi adattároló rendszert sikerült közösen kiépítenünk! A rendszer hatására a munkafolyamatok leegyszerűsödtek és felgyorsultak, aminek köszönhetően ügyfelünk jelentős termelési kapacitást tudott felszabadítani.