Adatlap


Esettanulmány címe:
Lumion - építészeti látványtervező szoftver
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
építőipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Fő tevékenység: Generál tervezés, Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás Fő tevékenységünk épületek generál tervezése, Cégünk komplex mérnöki szolgáltatást nyújt a projektek megvalósításában: a helyszín kiválasztásától, rendezési terveken, az állapotfelvételen, a fejlesztési koncepció kidolgozásán, az engedélyek beszerzésén, a tender- és kiviteli tervek elkészítésén, a tervezői felügyeleten és műszaki ellenőrzésen át a használatbavételig. kis és középválallkozás, létszám adat: 10 fő
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A megtervezett projektek látványosabb -animált 3D bemutatásához 3D vizualizációs szoftver beszerzése, mely a statikus képeknél, látványterveknél hatásosabb.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A Lumion a világ leggyorsabb 3D renderelő szoftvere építészek részére. Másodpercek alatt képes CAD modellekből videót vagy képet készíteni valós környezeti elemekkel artisztikus megjelenési formában. Importálhatjuk a Revit, 3ds Max, SketchUp, AutoCAD, Vectorworks, Rhino és ArchiCAD alkalmazásokban készült 3D modelljeinket és a rendkívül könnyen kezelhető felületen elkészíthetjük a lélegzetelállító látványterveket, videókat, vagy 360 fokos panorámákat - élő környezetet, gyönyörű, valós égboltot, végtelen sokféle tájat, mindezt kivételes világítás és anyagok segítségével.