Adatlap


Esettanulmány címe:
PlanMaster Fogászati Szoftver
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A PlanMaster egy virtuális fogászati asszisztens,böngésző alapú szoftver formájában, mely teljesen új dimenziót nyit a fogászati iparban és az orvos-beteg kommunikációban. A PlanMaster 3,5 millió fős globális célpiacába fogászati szakemberek, fogászati klinikák, fogtechnikák és fogturisztikai ügynökségek tartoznak. Magyarországon 5500 potenciális felhasználót jelent. Emellett kezdetben 4 további régiót céloznánk meg (1. Nagy-Britannia és Írország, 2. Németország, Ausztria és Svájc, 3. Franciaország és Olaszország, 4. Közel-Kelet (MENA), ahol összesen 500 000 fogorvos található, minden régió fejlett informatikai és gazdasági háttérrel rendelkezik és az ügyfeleknek nem jelent akadályt a PlanMaster havi előfizetési díja. Jelenleg a fogászati szakemberek közel 50%-a papír alapú nyilvántartást is használ. Csupán töredékének segítve digitális átállását (amit 2017. évtől rendelet kötelez) máris kiugró részesedéssel indítjuk a hazai piacot.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
ÉRTÉKAJÁNLAT Ideális vásárló: Olyan fogorvosok és fogászati rendelők, akik nyitottak az újdonságokra, és szeretnék korszerűsíteni rendelőjüket a legkorszerűbb eszközökkel. További potenciális fogyasztóink a fogturizmusban dolgozó rendelők, illetve olyan rendelők és vezetőik Akiknek a következő megoldást kínáljuk: Letisztult és könnyen használható, de ugyanakkor sokoldalú fogászati szoftvert kínálunk, amely minimalizálja a rendelésen kívüli teendőkre fordított időt Megoldásunk a következő lehetőséget kínálja: a betegek könnyebben megértik a rájuk váró kezeléseket, maximalizáljuk a rendelő bevételét, jobb kommunikációt biztosít a fogorvos-beteg és fogorvos - fogtechnika között A mi termékünk egyedi ajánlata: Elérhető egy olyan belépő szintű csomag - a betegedukáció fontosságát kiemelve -, amely használata után ösztönzi a felhasználóját a program teljeskörű használatára
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Célunk, hogy a PlanMaster 100%-ban ellássa a fogászaton kívüli teendőket, hatékonyabbá és profibbá téve ezáltal a rendelők munkáját. A csapat vezetőjének szakmai előélete és sikerei tették lehetővé, hogy magas színvonalon építsünk fel egy ilyen projektet.Az általunk fejlesztett “Smart csomag” egy olyan terv készítő funkcióval rendelkezik, ami világszinten is egyedülálló módon oldja meg a betegedukáció problémát. A csomag - kedvező árú - igénybe vétele után, egy olyan utat mutat felhasználójának, ami ráébreszti jelenleg használt rendszerének elavultságára.