Adatlap


Esettanulmány címe:
Budapesti székhelyű, 300 főt foglalkoztató vállalkozás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Partnerünk üdítőital, ásványvíz gyártással, kereskedelemmel foglalkozó, átlag 300 főt foglalkoztató, milliárdos árbevételű, meghatározó piaci szereplő a saját ágazatában.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A szokásos probléma merült fel, ami ilyen esetekben szokott: kinőtték a rendelkezésre álló, irattározásra használható helyiségeket, az iratok pedig csak folyamatosan termelődtek, egymás hegyén-hátán voltak, nem találtak meg semmit a rendezetlen irathalmokban, vagy csak hosszas keresgélés után. Nem csupán csak egy helyiséget, raktárat szerettek volna bérelni valahol, hanem egy komplex szolgáltatást kapni a bértároláson túl: adatszolgáltatás, iratrendezés, selejtezés, megsemmisítés, a betárolásra váró iratanyag elszállítása, stb., amit biztosítunk is számukra.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Elszállítottuk a jogszabály szerint még kötelezően őrzendő, de már ritkán keresendő iratokat, rendeztük, nyilvántartásba vettük, betároltuk irattárunkba, illetve biztosítjuk a szükség szerinti adatszolgáltatást is. Ezzel jelentős helyet szabadítottunk fel az ott maradt iratok tárolására rendelkezésre álló helyiségben. Számukra ezzel - a saját tárolással, újabb helyiség kialakításával, bepolcozásával, a saját hatáskörben történő rendezéssel, selejtezéssel szemben - jelentős költséget takarítottunk/takarítunk meg még úgy is, hogy havidíjat fizetnek a bértárolásért.