Netlight Consulting Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Netlight Consulting Szoftverfejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Abban segítjük a hazai vállalkozásokat, hogy programozói tudás nélkül, olyan rendelési automatizációt tudjanak tenni a meglévő honlapjuk mögé, amivel négyszeres bevételnövekedést érhetnek el.

Bevezethetik a vállalkozásukba az online bankkártyás fizetést, az automata számlázás, a rendelések automatikus teljesítését és kiszolgálását, az ügyfelek nyilvántartásba rendezését. Felépíthetnek egy olyan több lépcsős értékesítési folyamatot, aminek segítségével az új vevők nagyobb értékben fognak vásárolni, a meglévő vevők pedig gyakrabban térnek vissza.

Ehhez az általunk fejlesztett szoftvert a www.SalesForm.hu -t használjuk fel.

Esettanulmány

Hahn Gábor, aki cégalapítás előtt állt. Ekkor találkoztunk és elsőként a domain neveit kezdtük el kezelni és ezt regisztrálni.

Baján kezdte el kiépíteni a matracforgalmazásra épülő vállalkozását, amiben a digitális részében teljesen ránk támaszkodott.

Mint minden induló vállalkozás, szűkös erőforrásokkal rendelkezett, ezért is alapított BT-t. Olyan megoldások érdekelték, amikkel apránként, kis lépésekben tud fejlődni.

Ma már több városban van üzlete és az éves forgalma 500 M Ft felett van.
Felépíteni egy olyan tervet, amit éveken át követve, hatékonyan tudja támogatni az üzleti tevékenységét. Ne egyszerre kelljen komoly anyagi befektetéseket megvalósítania,
Első körben a domain neveit regisztráltuk be: domainflotta.hu
Majd segítettünk neki kialakítani a honlapját: domainflotta.hu

A több támogató honlap után elkészítettük a webáruházát: agy-matrac.hu

Az online marketing stratégia arra irányult, hogy minél többen menjenek el személyesen az üzletükbe, ehhez pedig a tartalommarketinget használtuk.

Elkezdtek értéket adni a piacnak és edukálni az embereket. Készítettek számos videót, írtak cikkeket, részletes leírásokat a matracokról. Működtetnek Facebook oldalt (most már minden üzletnek sajátot), kiadnak egy nyomtatott magazint és most indítják be az aludjjolmagyarorszag.hu oldalt, ami a mozgalom alappillére lesz.

Ez egy üzleti blog, ami több lépcsőben valósítja meg az értékesítést a tudásuk megosztása által.

Annyira a tartalommarketing elkötelezett hívei vagyunk, hogy a cég alapítója és tulajdonosa, megírta az első magyar tartalommarketing könyvet: Tartalommarketing a gyakorlatban, ami ebben a hónapban kerül a boltokba.

Főleg a tartalommarketing és a tudás átadásának online módszereit és szemléletét szeretnénk átadni a vállalkozóknak. Amiben az első lépés a domain nevek regisztrációja, majd az üzleti blogolás.