X-Comp-System Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

X-Comp-System Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az X-Comp-System Kft az Eset Nod32 Antírusra épülő Eset Endpoint antivírus üzleti célú megbízható vírusvédelmi szoftvereket értékesít. Továbbá számítógép, notebook és egyéb informatikai eszköz és szoftver kereskedelmével és javításával foglalkozik.
Az álltalunk értékesített informatikai eszközök értékesítésén túl azokat be is üzemeljük ügyfeleinknek és további 3-5 év garanciát is vállalunk rájuk. Átalánydíjas karbantartást is nyújtunk.

Temékeink

Esettanulmány

A magyar gyógynövény ipar és kereskedelem piacvezető vállalata, több mint 200 főt foglalkoztató országos értékesítési hálózattal rendelkező zárt körüen működő társaság.
Vírusvédelmi adatbizonsági megoldás.
Több, mint 100 db számítógép vírusvédelmi megoldása. A vírusvédlemi szoftverek telepítést követően, nőt az adatbiztonság és a korábbi évhez képest közel 25%-kal nőt a védendő számítógépek száma.