PRODOSOFT Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

PRODOSOFT Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A PROD olyan innovatív ERP és MES szoftver, amely 40+ év valós gyártási tapasztalat és igények alapján, kis és közepes termelő vállalatok számára készült. Integrált moduljai révén megbízható és valós idejű információt szolgáltat mind az operatív munkavégzéshez, mind a területi vezetők döntéseinek támogatásához.
A MES működésének alapja a digitális munkautasítás, ami az Ipar 4.0 elveinek megfelelően az operátor előtt megjelenítve szöveges, képi és videó tartalommal, visszakövethető gyártási és betanulási direktívákat tartalmaz.
A MES önálló termékként is elérhető, más ERP-kkel is együttműködhet..

Temékeink

Esettanulmány

A Dension Elektronikai Kft. fő tevékenysége a kommunikációs eszközök gyártása. A dolgozói létszáma 30 fő, árbevétele pedig 700 M HUF.
A Dension Kft-re jellemző, hogy sokféle terméket gyártanak nem túl nagy sorozatokban, gyakori átállással. A termékverziók folyamatosan változnak, és sokszor szigorú ágazati szabványoknak és vevői elvárásoknak kell megfelelni.
Eközben a dolgozók képzettsége és motivációja néha alacsony, a fluktuáció magas, és mindez komoly kihívást jelent a Dension Kft. számára. Ezekre a problémákra keresett megoldást a vállalkozás.

A PROD a gyártási folyamat lépéseinek részletes leírásával segíti a dolgozót a folyamat elemeinek elsajátításában. A gyártói munkahelyen lévő monitoron vizuális munkautasítás segítségével – képekkel, szöveges magyarázattal, de akár videóval is – vezetjük végig az operátort a műveleti sorrend lépésein. A megfelelő helyekre beiktatott automatizmusokkal, – mérésekkel, ellenőrzésekkel -, minimálisra tudjuk csökkenteni a dolgozó által elkövetett hibázási lehetőséget. Az egyes folyamatlépésekhez beállított normaidők segítik a dolgozót a gyártási kvóta teljesítésében, a monitoron folyamatosan nyomonkövethetik mennyit sikerült teljesíteniük az elvárt darabszámhoz képest.