Webflow Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Webflow Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Innovatív praxismenedzsment rendszer - szoftver és tanácsadás

Szoftverünk megoldást jelent a digitális orvosi adminisztrációra, pácienskoordinációra és klinika menedzsmentre.
Csapatunk tagjai kimagasló szakmai tudással rendelkeznek az informatikai és egészségügyi területeken.
Szolgáltatásaink túlnyúlnak a konvencionális egyeztetéseken, innovatív megoldásaink hasonló gondolkodásmódú, fejlődésorientált klinikák figyelmét élvezik. Mi pedig odafigyeléssel és támogatással fordulunk minden egyes partnerünk felé, legyen az egy kisebb praxis vagy egy komplex egészségügyi intézmény.

Tudjuk, hogy az idő a legnagyobb luxus és az automatizmusban a jövő, így ennek figyelembevételével fejlesztjük rendszerünket, hozunk korszakalkotó megoldásokat és teremtjük meg az egyensúlyt a digitális világ és az ember közt.

Rendszerünk a modularitásra épül, melynek központi erőssége a modulok közti intelligens kapcsolat és együttműködés.

Esettanulmány

A Smile Fogászati Rendelő egy közepes méretű fogorvosi rendelő, amely különféle szájhigiéniai szolgáltatásokat kínál a helyi közösség számára. Az elmúlt időszakban a rendelő vezetősége olyan problémákkal szembesült, mint az eszközök és anyagok készlethiánya, a lejáró szavatosságú termékek és a nehezen követhető készletszintek. Az adminisztrációs csapat úgy döntött, hogy modern készletmenedzsment szoftvert vezetnek be a hatékonyabb és átláthatóbb készletkezelés érdekében.
A Smile Fogászati Rendelő működése során egyre növekvő készlethiányokat tapasztalt, ami a páciensek kezelésének késleltetéséhez és a rendelő hatékonyságának csökkenéséhez vezetett. Több alkalommal is előfordult, hogy nem a kibontott anyagok kerültek felhasználásra, hanem az újonnan vásároltak. Ezáltal a régebbi anyagok lejártak, ami többletköltséget jelentett.
A rendelő vezetősége rájött, hogy a manuális készletkezelés már nem elegendő az eredményes működéshez, és döntöttek a készletmenedzsment szoftver bevezetése mellett.
A Smile Fogászati Rendelő vezetősége szakértők segítségével megvizsgálta a rendelkezésre álló készletmenedzsment szoftvereket, és kiválasztották a webflow.dental fogászati praxismenedzsment szoftvert, amely alkalmas volt a rendelő specifikus igényeire. A webflow.dental lehetővé tette a készlet nyomon követését, riasztások beállítását kritikus készletszintek elérésekor, valamint a lejáró termékek automatikus azonosítását.
A webflow.dental kiválasztását követően az adminisztrációs csapat és az orvosok részletes tréninget kaptak a szoftver használatáról. A kollégák megtanulták, hogyan vételezzék be az új anyagokat, hogyan mozgassák azokat raktárak között, miként dokumentálják az anyagfelhasználást, hogyan ellenőrizzék a készletszinteket és végezzék el a leltározási teendőket.
A rendelőben használt anyaglista migrálásra került a webflow.dental szoftverbe, hogy azonnal elkezdődhessen a hatékony készletkezelés a rendelőben. Ezenkívül a Webflow Kft. szakembereivel közösen beállítottak riasztásokat a kritikus készletszintekre, hogy elkerüljék a további készlethiányokat.
A szoftver bevezetése előtt rövid tesztüzemet tartottunk, hogy megbizonyosodjunk a helyes működésről. A felmerülő apró hibákat azonnal kijavítottuk, és finom hangoltuk a beállításokat az optimális eredmények eléréséhez.

Miután a Smile Fogászati Rendelő bevezette a webflow.dental szoftvert, azonnal pozitív hatást tapasztalt. A készlet hiánya és a lejáró termékek száma drasztikusan csökkent. A rendelő működése hatékonyabbá vált, a páciensek elégedettsége növekedett, és a költségek is csökkentek azáltal, hogy az eszközök és anyagok a FIFO elv szerint kerültek felhasználásra.