NATURASOFT Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

NATURASOFT Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk, a NATURASOFT Magyarország Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló, budapesti székhellyel rendelkező vállalkozás. Kizárólag dobozos ( értsd: azonnal használható ), magyar jogszabályoknak megfelelő és magyar nyelvű ügyviteli szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozunk. Széles termékpalettánk miatt a legtöbb igényre van kész megoldásunk, az egyszerűbb számlázó programoktól kezdve egészen a nagy tudású készletnyilvántartó szoftverig.

170 000 db eladott licenc! A NATURASOFT az egyik legelterjedtebb Windows-os ügyviteli rendszer Magyarországon!

Programjaink országos népszerűsége a magas minőségnek, a megbízható működésnek, az egyszerű kezelhetőségnek és a kiváló ár/érték aránynak köszönhető. A NATURASOFT termékcsalád 2010-es indulását követően villámgyorsan terjedt el Magyarországon.

Temékeink

Esettanulmány

Élelmiszer-forgalmazás, Budapest

Készletkezelő szoftvert kerestek, mert a korábbi nem kezelte a FIFO számítási módot, illetve a lejárati dátumokat (szavatosságot) a számlán és szállítólevélen.
NATURASOFT Készlet és Számla Professional program került bevezetésre a cégnél, ami a kritériumoknak megfelel, illetve gyorsan megtanulták a kezelését, ami gyorsította a munkát.