REAL.COM-94 Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

REAL.COM-94 Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Mint hivatalos DELL Gold Solution Provider, HPE Authorized Reseller, Fujitsu és ASUS partner, valamint Intel Gold és Microsoft CSP Silver Partner és szoftver tanácsadó, a szerverhálózatok tervezéséhez, szállításához, telepítéséhez, konfigurálásához és támogatásához ingyenes értékesítés előtti tervezést és tanácsadást kínálunk Önnek új szerver és hálózati megoldáshoz az Ön egyedi üzleti igényei alapján.

Ismerjük az üzleti igényeket, és időt szánunk arra, hogy megértsük az Ön különleges igényeit is. A több mint 1000 szerver és szervermegoldás szállítása során szerzett széleskörű tapasztalatainkra támaszkodva mi vagyunk a legalkalmasabbak az Ön új szervereinek és munkaállomásainak megtervezésére és telepítésére. A kisvállalati megoldásoktól kezdve a vállalati adatközpontokig, rendelkezünk a megfelelő tapasztalattal és képesítéssel ahhoz, hogy valóban segítsük vállalkozását.

Esettanulmány

A Karman Mechanics Kft. műszaki szolgáltatásokat nyújt a numerikus szimulációk és a gépészeti fejlesztések szakértőjeként. Céljuk megbízható partnerként támogatni a versenyszféra ipari résztvevőit hogy közösen fejlődhessenek. Elhivatott és tapasztalt csapata gondos alapossággal előkészített fejlesztési javaslatokat dolgoz ki megrendelői számára. Szakterületük a gépszerkezetek megbízhatóságának ellenőrzése illetve növelése. Szakterületük a gépek, gépszerkezetek szilárdsági ellenőrzése egyszeri statikus és ismétlődő terhelésekre, valamint dinamikus igénybevételekre.
Több info: https://karman-mechanics.hu/

Széchenyi Terv Plusz Projekt címe: A Karman Mechanics Műszaki Szolgáltató Kft. fejlesztése a versenyképesség növelése céljából
Szerződött támogatás összege: 61 692 991 Ft
A támogatás mértéke: 70,00 %
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.08.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-01530

A projekt keretében a Karman Mechanics Műszaki Szolgáltató Kft. Mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás tevékenységének fejlesztése valósul meg. A vállalkozás gépipari cégek partnere. A megvalósítási helyszín szerinti régióban jelentős gépgyártási beruházások vannak folyamatban. A pályázat megvalósítása által a vállalkozás által nyújtott szolgáltatások mennyisége és spektruma jelentősen nőhet, így képessé válik a növekvő igények kielégítésére. Ennek érdekében beszerzésre kerül 1db Nyúlásmérő bélyeges méréstechnikai csomag mérésadatgyűjő rendszerrel, 1db Elektro-dinamikus fárasztógép és 4 db rack szerver szünetmentes tápegységgel. A Tiszafüred, Bán Zsigmond utca 29. megvalósítási helyszínen földszintes 41,9 m2 alapterületű épület kerül kialakításra.
Cégünk a beszerzésre kerülő eszközök közül a 4 db. rack szervert szállította le a szünetmentes tápegységgel együtt, összesen nettó: 16.727.500.- Ft. (bruttó: 21.243.925.- Ft.) értékben:
- 1 db. Intel Xeon 6234 processzoros, 2U rack szerver
- 2 db. Intel Xeon 6230 duplaprocesszoros, 2U rack szerver
- 1 db. Intel Xeon E-2246G processzoros, 1U rack szerver
- 1 db. APC Smart-UPS SMT2200RMI2UC (8 IEC13, 1 IEC19) 2200VA (1980 W) szünetmentes tápegység, rack 2U

A fenti számítástechnikai eszközök a jelenlegi legmagasabb technikai színvonalat tükrözik, melyek teljes mértékben alkalmasak, hogy támogassák a Karman Mechanics Kft. által elvégzendő numerikus szimulációkat és a gépészeti fejlesztéseket a sikeres projekt érdekében.