PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft.

PMT Szerszámgép Kereskedelmi és Szerviz Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a lemezalakító ágazatban az ország egyik legnagyobb múlttal rendelkező független szerszámgép kereskedője. A gép kiválasztásáról kezdve közösen dolgozunk ügyfeleinkkel, amely partneri kapcsolat nem ér véget a gép leszállításával, és beüzemelésével, amelyet saját szakképzett szervizgárdánk lát el. A garanciális időszakban, és azon túl is számíthatnak ránk, célunk minden esetben egy hosszú távú kapcsolat kialakítása vevőinkkel. Beszállító partnereink szintén ebben a szellemben gondolkodnak, legyen szó nyugat-európai, vagy törökországi gyártóról, vagy a japán Mitusbishi Electric-ről, amely cégnek világszínvonalú lézervágóját forgalmazzuk, és hozzá a Sigmanest terítékkezelő szoftvert..
Tevékenységünk mindig is túlmutatott a hagyományos értelemben vett kereskedelmen, napjainkban pedig már saját szabadalommal rendelkezünk, így teremtve értéket elsősorban a magyar kkv szektor számára.
Célunk a lemezmegmunkáló ágazat nemzetközileg elismert szakértőjévé válni.

Temékeink

Esettanulmány

Közel 2000 fő munkavállalót foglalkoztató energiaipari nagyvállalat. Ebben a stratégiai fontosságú ágazatban nagy szükség van a TMK részlegre, hogy az üzembiztos működést hosszú távon garantálni tudják.
A vállalat meglévő gépparkja kielégítette a gyártási szükségletet, azonban a hatékonyság nem volt megfelelő. A meglévő lángvágó gépet közvetlenül a gép mellett programozták fel a vágási feladatokra, így nagyon lassan és körülményesen tudtak dolgozni, továbbá jelentős selejt aránnyal, és hulladék anyaggal tudták kivágni a szükséges elemeket.

A szoftver alkalmas arra, hogy a meglévő géppel kommunikálni tudjon, így egy régi, de nem elavult gépet sikeresen modernizáltunk.
A tervezést követően a szoftver elvégzi a táblakiosztást, a vágási programot pedig hálózaton keresztül a gépre küldi. Óriási mértékben felgyorsult a folyamat, továbbá lehetséges munkákat priorizálni, selejtarányt, és maradékanyag mennyiséget csökkenteni, mérni, valamint több felhasználó számára különböző jogosultságokat beállítani.
További vágógépek beszerzése esetén (lézer, plazma...stb.) a szoftver képes azok vezérlésével integrálva működni.