NOVOHOST ÉTTERMI RENDSZEREK KORLÁTOLT FELELŐSSÉGÜ TÁRSASÁG

NOVOHOST ÉTTERMI RENDSZEREK KORLÁTOLT FELELŐSSÉGÜ TÁRSASÁG

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A NovoHost Éttermi Rendszerek Kft. 1998-ban alakult. Feladatául a magyar piac kiszolgálását tűzte ki. Fő szellemi terméke a NovoHost-TS szoftver. Tevékenysége többek között:

- NovoHost-TS éttermi szoftver folyamatos fejlesztése
- NovoHost-TS éttermi szoftver telepítése
- NovoHost-TS éttermi szoftver oktatása, betanítása
- teljes körű szoftver-hardver rendszerfelügyelet
- hardvereszközök telepítése, szervize

Temékeink

Esettanulmány

Megalapozott felismerés, hogy a nagyobb hatékonyság, gazdaságosság elérése érdekében az éttermeknek, kávéházaknak, sörözőknek, cukrászdáknak, üzemi éttermeknek stb. is szükségük van ma már a számítógépekre. Évekkel ezelőtt, amikor nyugati mintára a számítógépek megjelentek a magyar vendéglátásban is, sokan féltették a hagyományos, bensőséges pincér-vendég kapcsolatot, amikor a főúr tollal-ceruzával, keskeny számolócédulával összegezte az asztal mellett a fogyasztást. Az idilli állapot mögött persze mindig ott volt a zárás után sokszor órákig tartó ellenőrző munka, mely ugyan nem érinti közvetlenül a vendégforgalmat, de a háttérben jelentősen megterheli a tulajdonost és az alkalmazottakat is.
A modern technika és a hangulatos étterem ma már magától értetődően megfér egymással, hiszen ahol már működnek, ott az éttermi vezetés nélkülözhetetlen jobb kezévé váltak a NovoHost-TS pincérterminál rendszerek. Olyan forgalomelemzésekre nyílik lehetőség, amelyek segítségével könnyebben meghatározhatók és tervezhetők az étterem bevételei. Az éttermi vezetés számára fontosak azok a forgalmi kimutatások, amelyekre alapozva üzleti döntéseket hozhatnak. Általános tapasztalat, hogy az éttermi munkát forradalmasító technika bevezetése után a dolgozók gyorsan alkalmazkodnak, rövid idő alatt beletanulnak a rendszer használatába és így az munkájuk mindennapi, nélkülözhetetlen eszközévé válik.
A tetszőleges időszakra, napra lekérhető forgalmi kimutatások étel-ital típusok és fajták szerint, pincérenként, asztalonként, termenként vagy akár pultonként, pénztárgépenként is vizsgálhatók. Pontos adatokat kapunk a reprezentációs keret felhasználásról, személyzeti fogyasztásról, törzsvendégek és cégek, utazási irodák forgalmáról. Az árrés számító és elemző modul tetszőleges időszak tényleges árréséről ad tájékoztatást az eladott ételek-italok receptúrájában szereplő alapanyagok eladáskori beszerzési árának és a vendégek felé történt számlakibocsátások árainak figyelembevételével.
A részletes rendelések ismeretében hatékonyabb lehet a konyhai időbeosztás, a szóban történő közlések esetében gyakran előforduló félreértések, félrehallások kiküszöbölésével felhőtlen szakács-pincér kapcsolat alakul ki. Nincs többé szükség a konyhába történő felesleges beszaladgálásokra, ezért a felszolgálóknak több idejük jut a vendégre.