STRUSOFT Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

STRUSOFT Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A StruSoft célja hogy megkönnyebítse az épületek tartószerkezetek méretezésével, 3D modellezéssel foglalkozó mérnökök életét.
Specializált szoftvereket kínálunk a Szerkezet elemzés és tervezés területén nélkülözhetetlen eszközöket az építőipari vállalatok, mérnöki irodák és tanácsadó cégek számára.
Teljes BIM-munkafolyamatot biztosítunk az előregyártott betonipari vállalkozások számára.
Szoftvereink segítenek ügyfeleinknek időt és pénzt megtakarítani azáltal, hogy növelik a minőséget, a hatékonyságot és a termelékenységet az épületek tervezése során.

Temékeink

Esettanulmány

Partnerünk a magyar építőipar egy meghatározó szereplője.
A cég 1989-ben alakult, s azóta is folyamatosan jelen van a hazai építőipari piacon.
Száz százalékban magyar tulajdonú építőipari vállalat, mely szakmai sikereit elsősorban magas színvonalú műszaki felkészültségének, innovatív beruházási tevékenységének köszönheti.

Egy olyan tervezési és gyártás támogatási környezet kialakítsa volt, ahol a tervezés és a gyártás szervezése, IMPORT-EXPORT folyamatok nélkül működjön, miden résztvevő real-time kapcsolódjon az adatbázishoz, így csökkentve az esetleges hibák számát.
Továbbá elvárás volt, a tervezési folyamatok automatizálása, és gyártói profilba való illesztése.
Az ajánlásunkra a partnerünk tervező irodája és a gyártás szervezésével foglalkozó mérnök egyaránt elkezdték használni az IMPACT szoftvercsomagot.
A tervezés az IMPACT DESIGN-ban valósul meg, a gyártás menedzselése pedig az IMPACT PRODUCTION modult használja.
Igy a tervezési részlegen épített BIM modellt, a menedzserek IMPORT-EXPORT folyamatok nélkül tudják követni, ezáltal garantálva, hogy projekt minden résztvevője a legfrissebb adatokkal dolgozhasson.
A DESIGN modullal a mérnökök lényegesen gyorsabban készíthetik el mind a BIM modelleket, mind az előregyártott elemek gyártmányterveit.



A PRODUCTION modulban a zsalupadok napi/heti/havi ütemezése azonnal az elkészült elemek felhasználásával zajlik.
A legyártott elemek minőségellenőrzése, raktározásának és szállításának tervezése és a helyszíni beépítés ütemezése szinten a PRODUCTION modul részét képzik.