VALKAT Soft Korlátolt Felelősságű Társaság

VALKAT Soft Korlátolt Felelősságű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2013-ban alakult, fő tevékenységünk WEB technológiákon alapuló moduláris rendszerek fejlesztése, amik tetszőleges számú és fajtájú adatbázis összekapcsolására és kezelésére képesek. A rendszerekhez Android applikációk kapcsolódnak, amelyek segítségével valós idejű mobil adatkezelésre van lehetőség.

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél az agrár kereskedelem piacvezető cége Magyarországon. Minden régióban rendelkezik telephellyel. A telephelyek közötti árumozgatást, illetve a vevőkhöz történő kiszállítást részben saját tehergépjármű flottával oldják meg.
A saját gépjárművel történő szállítások költségének vizsgálata elengedhetetlen a hatékonyságot, gazdaságos működést célzó döntések meghozatalában. Az ügyfél olyan megoldást keresett, amellyel a saját flottás szállítási költségeket tetszőleges vetületben - partner, árucsoport, árucikk -, összesítve és részletezve is pontosan ki tudja mutatni, beleértve az üzemanyag költséget, útdíjat, a jármű bekerülési és fenntartási költségeit, valamint a gépjárművezetők bérköltségét is.
A probléma megoldására az általunk fejlesztett CLGO (Click, Load&Go) rendszert vezettük be az ügyfélnél. A CLGO integrálja az összes rendelkezésre álló adatot, adatbázist, valamint mobil applikációk segítségével valós időben rögzíti a még szükséges adatokat. Interfészen keresztül érkeznek az üzemanyag és útdíj adatok. A járműkövető rendszer adatai web interfészen keresztül, automatikusan töltődnek le. A szállítólevelek és számlák részletes adatai a vállalatirányítási rendszerből közvetlen adatkapcsolattal kerülnek a CLGO adatbázisba. A járművezetők mobil applikáció segítségével, vonalkód beolvasással veszik fel és adják le az árut. A mobil applikáció a CLGO rendszer szerves része, az adatok valós időben, mobil adatkapcsolaton keresztül kerülnek az adatbázisba. Ezek alapján teljes és részletes képet kapunk a szállítási költségekről, ami alapján meghozhatók a szállítási politikát érintő döntések, és optimalizálhatóak a költségek.