SZV-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SZV-Tech Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk az SZV-Tech Kft. 2002-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését. Kezdetben számítástechnikai és irodatechnikai eszközök forgalmazásával és javításával foglalkoztunk, melyet mára információbiztonsági, adatvédelmi, biztonságtechnikai és rendszerüzemeltetési szolgáltatásokkal egészítettünk ki. Több mint 15 éve segítjük mikro, kis- és közepes méretű vállalatok mindennapjait, kereskedelmi üzleteink Csongrádon és Makón találhatók.

Munkatársaink mérnökök, technikusok, akik jelentős szakértelemmel rendelkeznek az informatika területén, hogy szaktudásukkal gyorsan megoldják az Ön számítógépe, notebookja, nyomtatója problémáját. Adatvédelmi és információbiztonsági szakértőink segítenek szervezete, vállalkozása elektronikus információ biztonsági rendszerének kiépítésében, üzemeltetésében. Továbbá adatvédelmi szolgáltatásaink igénybevételével szervezete, vállalkozása teljeskörű védelmet élvezhet a különböző incidensekkel szemben.

Esettanulmány

A projektben szereplő ügyfelünk egy több társaságot magába foglaló cégcsoport tulajdonosa. Magyaroroszág déli megyéiben több száz hektáron végez mezőgazdasági termelőtevékenységet. Saját gépparkkal, szárítóüzemekkel, terménytárokkal rendelkezik. Éves árbevétele a cégcsoportnak meghaladja a 4 milliárd forintot. Főbb termesztett növények: őszi búza, cukorrépa, őszi káposztarepce, napraforgó, kukorica. Alkalmazottak száma több mint 50 fő.
A cégvezetés és a tulajdonosi kör részéről a cégcsoport hatékonyabb működést célzó szervezeti és szerkezeti átalakítások váltak szükségessé. A változások célja egy a centralizált működési modell létrehozása volt, annak érdekében hogy a különböző telepehelyeken futó párhuzamos folyamtok egyszerűsödjenek és optimalizált módon kerüljenek végrehajtásra. Továbbá egységes szervezeti struktúra jöjjön létre a cégcsoporton belül és az operatív tevékenységek a cégközpontba kerüljenek át.
Az IT szemszögéből az alábbi problémák kerültek megoldásra:
- Egységes dokumentumkezelés kialakítása:
cégcsoport dokumentumai az M365 SharePoint rendszerbe a cégstruktúrát és a feladatköröket figyelembevéve feltöltésre kerültek, ahol a dokumentumokhoz a hozzáférés az egyéni jogosultsági szinteknek megfelelően került beállításra. Így a felhasználók a dokumentumokat bárhonnan elérhetik, módosíthatják akár egy Internetes böngészőn keresztül is. Ez nagyban elősegít a mobilitást és a csoportwebhelyek létrehozásával a közös munkát. További funkciók bevezetése jelenleg is folyamatban van például a dokumentumok címkézésének bevezetés, hogy tartalom szerinti szűréssel a kritikus információk ne kerüljenek ki a cégcsoportból. (DLP)
-Vállalti levelezés központosítása: a különböző szolgáltatóknál lévő email szolgáltatások implementálásra kerültek az M365 Exchange rendszerbe. A levelek a régi szolgáltatásból migrálásra kerültek az új levelező rendszerbe. A hatékony munkafolyamtok elvégzése érdekében megosztott, csoport postaládákat hoztunk létre. A központi management nagyban egyszerűsödött, ha a egy dolgozó jött vagy kilépett a cégcsoportból. A levelek átirányítása, a postafiókok mérete, a csatolható mellékeltek nagysága nagyban hozzájárul hogy mind a felhasználók mind a vezetés sikeresen értékelte az átállást.
-MS TEAM csoportokat alakítottunk ki, a közös munka így még egyszerűbb lett! A céges értekezletek, dokumentumok gyors megosztása mind az izolált céges környezetben történik.
-Az egyes felhasználók gépein futó irodai alkalmazások cserére kerültek a Microsoft M365 csomag részét képező Word, Excel szoftverek kerültek telepítésre. Ezzel nagyon sok kompatibilitási problémát megoldottunk a cégen belül. Mindenki a legújabb és legfrissebb szoftvereket használhatja.
A Microsoft M365 csomagjai havi előfizetése konstrukcióban kerültek bevezetésre, így mindig naprakészen az aktuális felhasználók száma szerint lehet alakítani növelni vagy csökkenteni a licencek darabszámát.