MM.SYS Műszaki Fejlesztási és Számítástechnikai Betéti Társaság

MM.SYS Műszaki Fejlesztási és Számítástechnikai Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az MM.sys Bt. 1995-ben alakult,
Főtevékenysége számítógépes programozás, és ennek keretében, a
KönyvCalc Építőipari Költségvetés Késztítő program fejlesztése és kizárólagos forgalmazása.
A KönyvCalc program a TERC Kft. ÖN és ÉNGY építőipari norma-adattárát kezeli, a TERC Kft.-vel kötött megállapodás szerint.

Temékeink

Esettanulmány

Az MM.sys Bt. a KönyvCalc Költségvetés készítő program fejlesztésére alakult és teszi ezt 25 éve. Két beltagja és két kültagja van. Elsősorban szellemi erőforrásokkal rendelkezik, kiegészítve a szükséges számítógépekkel, hivatalos szoftverrel és egy szerver bérlettel gépjárművekkel. Működése során mindig nyereséges volt, átlagos éves forgalma 30-40 MFt. Az elmúlt 25 évben több 1000 felhasználót vásárolta meg a programot, az éves felhasználói forgalom 2-300 cég, vállalkozás, vagy magánszemély, cca. 500 db számítógépre megvásárolt licenccel.
Építőipari költségvetés készítés professzionális megoldása.
A KönyvCalc költségvetés készítő szoftver a TERC ÖN és HunÁr továbbá tetszőlegesen felépíthető felhasználói adattárakat kezeli. Az adattárból kiválogatott tételek egy költségvetési lapra (ablakba) kerülnek, ahol tetszőlegesen módosíthatók, kiegészíthetők saját bejegyzésekkel, K-tételekkel. A tételek természetesen az adattárban is átírhatók, bővíthetők, egyenként és csoportosan másolhatók, mozgathatók. Kiegészíthetők képekkel és egyéb dokumentumokban levő információkkal. A költségvetések és összesítő táblák külleme, nyomtatási képe testre szabható. A programhoz tartoznak előre kész formátumok, melyek átírhatók, továbbfejleszthetők. Az ambiciózus felhasználókra sok kellemes meglepetés vár a program mélységeinek megismerésekor. Aki egyszerűen akarja használni, annak elég néhány rutinfogást megtanulnia, és máris profi költségvetés készítővé válhat, mellyel versenyképesen vállalkozhat az építőiparban.

Weboldal: