SMB Best Admin Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SMB Best Admin Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Heves megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Az SMB Best Admin Kft. informatikai megoldásszállító vállalkozás 2009-ben alakult Budapesten. Fő tevékenységünk a teljeskörű informatikai infrastruktúra-üzemeltetés, amelynek köszönhetően ma már nemcsak a cégek zavartalan működését biztosítjuk az év 365 napjában, hanem az üzleti folyamataikat is úgy optimalizáljuk az informatika segítségével, hogy azzal képesek nagyságrendeket fejlődni a saját piacukon. Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú és az igényeiket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásokat nyújtsunk.
Az üzleti szférában dolgozó vezetőknek bemutatjuk azokat az informatikai megoldásokat, amelyek akár távoli hozzáférések igénybevétele mellett is növelik az adat- és információbiztonságot, nagymértékben segítik az üzletmenet hatékonyságát, valamint jóval költséghatékonyabban működő informatikát eredményeznek. Cégünk elemzi ügyfelei működését, és szaktanácsadással, iránymutatással kifizetődő fejlesztéseket vezet be ipari és gazdasági folyamatokra.

Temékeink

Esettanulmány

Fémfeldolgozó ipari ügyfél a szerződött partnerünk, 3D hybrid fémnyomtatással foglalkozik autoiparba és műanyag fröccsöntéssel, KKV szegmensbe sorolható éves árbevétele 1,5 Mrd forint. A project megkezdése előtt emberi erőforrással tudták csak sokkal nagyobb hiba arányban gyártani a szóban forgó szerszámokat.
Az ügyféllel közösen meghatároztuk a stratégiát, hogy miként lehetne a hiba arányt (22,5%) közel a nullához levinni egy gyártási folyamat közben. Az anyaggazdálkodás és az alkalmazott gyártási folyamatokat szerette volna az ügyfél optimalizálni. Az általunk javasolt robotizált és szenzorokkal precíziósan mért technológiák bevezetésével.
A robotizált technológiák bevezetésével a termelési kapacitás 300%-al sikerült megemelnünk az ügyfélnél. A gyártási folyamatokhoz a gyártósoron az emberi erőforrást 80-20%-ban lecseréltük robotkarokra és ezáltal a kis megrendelők helyett a nagyobb külföldi vásárlók is használni kezdték a cég szolgáltatásait. Pénzügyi mutatóik az évi 150.000.000 Ft-ról 1.700.000.000 -ra ugrottak 2 éven belül.

Bevezetett robot automatizálás:
Erowa 3cmm 3D koordináta mérőgép
3D modell alapján mér, és képes akár a valós megmunkált darab és annak 3D modelljéből összehasonlító mérést készíteni. A modellezés területén cégünk által egyedileg beállított tervezői szerverek a tervezési geometriai modellezési időket 2-3 napról levittük maximum 4 órára. Egy egy pályaszámításhoz használt gépforrást kliens oldali erőforrásról clusteres RIG-egbe szerelt erőforrásokra irányítottunk át és a tervezők számítási kapacitása több ezerszeresére ugrott.
Jelenleg az ügyfél több kisebb cégnek is végez bér tervezést a bevezetett rendszerrel, mert a kihasználatlan időben futó energiafelhasználást bérbe tudták adni.

Automata robotrendszer táregységekkel
210 férőhelyes elektróda tárhely, 19 db paletta férőhely

Weboldal: