StarCat.dev Korlátolt Felelősségű Társaság

StarCat.dev Korlátolt Felelősségű Társaság

Komárom-Esztergom megye

Cégbemutató

Helló! Mi egy baráti, nagyon elszánt csapat vagyunk. Kockák, profik, akik az IT-iparban dolgoznak, több, mint 20 éve. Elsősorban fejlesztésben és IT-biztonságban tudunk a segítségedre lenni. Legyen szó akár etikus hackelésről, webes vagy mobilappról, esetleg beágyazott rendszerről, keress minket bizalommal, akár angolul, akár magyarul és digitalizáljuk álmaidat!

Temékeink

Esettanulmány

Az egyik legnagyobb magyarországi munkaadó, 30 ezer alkalmazottas állami cég. Budapesti központtal rendelkező nagyvállalat, nagyvállalati, összetett IT-infrastruktúra. Folyamatos üzemet követelő, IT-biztonságilag extrém módon veszélyeztetett, nyilvánosan elérhető rendszer. Hatalmas számú összekapcsolt rendszer, nagyon magas szintű automatizácó és integráció, a magyarországi készpénzforgalom több, mint 30%-ának kezelése. Microsoft Windows, Linux, Z/OS és egyéb egzotikus rendszerek.
Szakembereink végezték és végzik jelenleg is a Megrendelő kiválasztott rendszereinek IT-biztonsági auditját black-, white- és graybox módszertan szerint. A paletta széles, a hagyományos értelemben vett etikus hackingtől a forráskód-analízisen át. Microsoft Windows, iOS, Android, Linux és z/OS rendszerek mélységi vizsgálata. Hálózati vizsgálatok, WiFi vizsgálat stb.
Szakembereink munkájának köszönhetően a már bevezetett, illetve bevezetés előtt álló rendszerek biztonsága nagyban növekedett, sok esetben komolyan sikerült csökkentenünk az üzleti kockázatok nagyságrendjét.