Weyland-Yutani Híradástechnikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Weyland-Yutani Híradástechnikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye

Cégbemutató

Társaságunk 1997 óta van jelen a magyar távközlés és informatika területén. Az eltelt évek alatt nevet szereztünk magunknak és a régió egyik meghatározó távközlési és informatikai magántársasága lettünk. Megszerzett tudásunk és tapasztalatunk lehetőséget biztosít arra, hogy a szolgáltatási területünket folyamatosan bővítsük, így mostanra már stabil ügyfélkört alakítottunk ki.
• Strukturált réz és üvegszál alapú kábelhálózatok tervezése, építése, szakmai tanácsadás
• Helyi számítógépes hálózatok (LAN) megvalósítása és távoli összekapcsolása (WAN) a telekommunikációs szolgáltatók infrastruktúráján keresztül
- Lokális hálózatok összekapcsolása, vezeték nélküli hálózatok (WLAN)
- Szerver szobák, számítógéptermek, oktatótermek berendezése
- Hang-adat integráció, IP alapú telefónia megvalósítása, konvergens hálózatok
- Számítógépes munkaállomások, szerverek és operációs rendszereik telepítése
- Riasztórendszerek, behatolás jelzők, biztonsági kamerák nyitásérzékelők szerelése

Esettanulmány

Fő profil a külső- és belső nyílászáró előállítása fából, ill. lakásokba, családi házakba és irodákba szükséges bútorok elkészítése. Cégünk 2018 évtől kezdte meg nyomdaipari tevékenységéhez az eszközbeszerzést. Nyomdánkat azért alapítottuk, hogy a szűkebb és tágabb környezetünkben kielégítsük a cégek és magánemberek nyomdai igényeit.
Az ország bármely részén minden megrendelő számára teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.
Partnerünk azzal a kéréssel keresett fel minket, hogy újonnan kialakítandó telephelyén a profiljába vágóan több olyan anyaggal dolgoznak amik tűz és robbanás veszélyesek, ezért szükséges az esetleges katasztrófa bekövetkezése esetén, hogy megfelelő információt tudjon adni a munkavállalók elhelyezkedéséről a többszintes épületben. Szükséges a digitális munkaidő nyilvántartás vezetése, az egyszerűbb, pontos, és környezettudatos adminisztráció miatt. Szintén a biztonságtechnikai
irányelvek mentén, a cég anyagi javainak védelme is kiemelkedő szempont.
A javaslatokra, ez épület minden szintjén, és a szinteken minden irodában elektronikus beléptető rendszer került telepítésre, melynek kiegészítő funkcióival megoldott, a katasztrófavédelmi szervek részére egy mobil alkalmazás segítségével, az épületben rekedt munkavállalók pontos helyének meghatározása, nem utolsó sorban nyomon követhető a vezetőség számára, melyik munkavállaló melyik irodába lépett be, ezzel egyidőben lehetőséget biztosítunk ennek szabályozására is a rendszer keretében, egy kiegészítő modul segítségével elkészíthető a pontos munkaidő nyilvántartása a munkavállalóknak. Továbbá a kiépítés alatt álló biztonsági kamerák felszerelésével a cég anyagi javainak védelme is megoldott.

Weboldal: