Szervervilág Korlátolt Felelősségű Társaság

Szervervilág Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Kezdetektől a KKV szektor informatikai megoldásaira specializálódott, és 20 évig rendületlenül szállította kiváló minőségű termékeit. 2013-ban „vérátömlesztésen” esett át, megújult a tulajdonosi és a vezetők köre. Ezzel együtt a tevékenységi kör is kissé átalakult, és kifejezetten szerveres megoldásokra, illetve komplexebb hálózatokra specializálódott.
A szerverek tekintetében Linux, Windows, és Macintosh szerverek egyaránt a portfólió részei, ami a hálózatokat illeti főleg Mikrotik Routerboard és UBNT eszközök jellemzik a megoldásainkat. Kommunikációs megoldásokban a Microsoft Exchange szervert használjuk. Felhő alapú szolgáltatásokban szolgáltatási csomagunk kiterjed a Microsoft Office 365, és a Google Apps megoldásokra egyaránt.

Cégünk legfőbb erényei a tapasztalat és a szakértelem mellett az átláthatóság, a rugalmasság, a megbízhatóság és a munkáinkra vállalt garancia.

Temékeink

Esettanulmány

Baranyai, 70 fős villamos tervező, kivitelező cég.
A meglévő, de már elavult, korszerűtlen informatikai rendszer átalakítása volt a feladat egy olyan egységes rendszerré amely jól üzemeltethető, magasabb szintű felhasználói szolgáltatásokat nyújt, gyorsabb, és nagyobb a rendelkezésre állása.
A szervercsere, valamint a komplex informatikai átalakítást követően a felhasználók napi munkája jelentősen egyszerűbb lett az új szolgáltatásoknak hála, a távmunka elérhetővé vált számukra, amely különösen hasznosnak bizonyult a 2020 második negyedévében lezajló pándémiás helyzetben, a rendszer rendelkezésre állása jelentősen magasabb lett, így az új informatikai rendszer - a régivel szemben - nagyban segíti a mindennapi fő tevékenységeket.