RIEL Elektronikai Korlátolt Felelősségű Társaság

RIEL Elektronikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Magyar tulajdonú családi vállalkozásként 30 éve a biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője vagyunk. Fő tevékenységként video-, riasztó- és tűzjelző rendszerek forgalmazásával foglalkozunk, valamint kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi, márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek.

Temékeink

Esettanulmány

Ipari létesítmény üzemeltetője, akinek fontos a különböző alrendszerek központi felügyelete Érdeklődés esetén specifikus referenciával tudunk szolgálni.
A létesítmény biztonsági rendszerének teljes kiépítése volt szükséges. A rendszer elemei magában foglalták a korszerű IP kamerarendszert, tűzjelző és beléptető rendszert. A létesítmény 24 órás felügyelettel rendelkezik, ezért a rendszerek teljes integrálása volt szükséges.
A videókamerás megfigyelő rendszer felé támasztott igény a behatolás elleni védelem mellett a létesítményen belül megtörténő eseményekről felvételek készítése, a rögzített felvételeken történő gyors és hatékony visszakeresés. A felvételek automatikus törlése 14 nap után történjen meg és backup funkció szolgálja a felvételek biztonságát. Az autós belépési pontokat a kártyával történő belépést kiegészítve igényként felmerült rendszámfelismerő rendszer is a még gyorsabb belépés biztosítására.
Az integrált felügyeleti rendszer képes kellett legyen fogadni a biztonsági rendszerekről érkező jelzéseket, riasztásokat és azokat a felügyeletnek nyugtáznia szükséges a riasztási protokollok alapján. A központi kezelőhelységből minden rendszer aktuális állapota lekérdezhető és kezelhető kellett legyen, továbbá külön kliensek felhasználói jogokhoz igazítva tudják a rendszer bizonyos részeit akár korlátozottan elérni.
A létesítményben HikCentral videófelügyeleti szoftver került telepítésre IP kamerarendszerrel, Siemens tűzjelző rendszerrel és Winguard integrált szoftverplatformmal, ami összeköti a biztonsági alrendszeket.
A HikCentral videófelügyeleti szoftver a hozzá kapcsolódó Hikvision rögzítőkön keresztül éri el a rendszerre csatlakoztatott IP kamerákat. A HikCentral kontroll klienst használva a felhasználók a jogkörük alapján meghatározott kamerákat kezelhetik a térképpel ellátott felületet használva. A rögzített felvételek közötti gyors keresést biztosítja az intelligens esemény-visszakereső funkció, ahol objektum és mozgásinformáció alapján is lehetséges a keresés. A kliensek száma nincsen korlátozva, így könnyen bővíthető a felhasználók köre. A mobil és tablet klienst használva akár távolról is elérhető a rendszer és könnyen kezelhető. A beléptető rendszer modul biztosítja az összes belépési pont kezelhetőségét akár a központi helységből.
A Winguard szoftverplatform közös felügyelet alá vonja a telepített biztonsági rendszereket és a későbbiekben integrálhatóak gyártó platformtól függetlenül az épület, informatikai, gyártási rendszereket felügyelő eszközök is. A rendszer biztosítja, hogy a szervezet különböző feladatot ellátó munkatársai teljesen egyénre szabott felületen keresztül tudják feladatukat hatékonyan ellátni és a döntésekbe akár felettesek bevonása is lehetséges. Az irányított munkafolyamatok lehetővé teszik a központi felügyelet munkatársainak, hogy a megfelelő intézkedés történhessen meg. Az események felügyeletét és egy gyors helyzeti kép megalkotását segítik a HikCentral által biztosított kameraképek, amik automatikusan a riasztáskor megjelennek.
A szervezet további terjeszkedését elősegíti, hogy egy jövőben építendő másik telephely a rendszerbe könnyen illeszthető, így egy helyről ellátható a központi felügyelet.