YODAFORCE Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

YODAFORCE Holding Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Yodaforce DOBEDU® rendszere egy képzési módszertan vállalatok számára, amelyben a víziótól a folyamatokon át a részletes feladatokig dolgozzuk ki és támogatjuk egy vállalat belső képzéseit. Ezzel növeljük az eredményt és minimumra csökkentjük a „lyukas vödör” effektust.

Esettanulmány

Egy Pest megyei, 90 főt foglalkoztató munkaerő kölcsönző, -közvetítő cég belsé képzési folyamatait dolgoztuk ki a Dobedu módszertan és szoftver segítségével. A folyamatosan érkező munkatársak betanítása nagyon sok személyes időt kívánt a vezetők részéről. Videótréningekkel, oktatási anyagokkal és tesztekkel kialakítottuk és mérhetővé tettük, ezáltal 70%-al csökkent a vezetők személyes időráfordítása, lerövidült a betanulási folyamat.
A DOBEDU® egy képzési módszertan vállalatok számára, amelyben a víziótól a folyamatokon át a részletes feladatokig dolgozzuk ki és támogatjuk egy vállalat belső képzéseit. Ezzel növeljük az eredményt és minimumra csökkentjük a „lyukas vödör” effektust.
A Lyukas vödör hatás a legtöbb szervezet életében jelen van. Amíg egy szervezetben kevesen vannak a kommunikáció gyors, az információ közvetlenül annak forrásától érkezik, az első számú vezetőtől hallhatjuk meg a cég vízióját, küldetését, céljait stb. Egy növekvő, többszintű szervezetben erre már nincs lehetőség, így az információ torzulhat, néha más jelentést kap. Ezért hallunk sokszor ilyen mondatokat egy szervezetben:
- „nem tudtam, hogy ez azt jelenti”
- „én ezt máshogy szoktam csinálni”
- „erről még nem is hallottam”
- „nem tudom, hogy kihez forduljak”

Célunk, hogy az üzenetek és a tudás, a vállalat növekedésével ne ’kopjanak’ el, a tudás ne csak a fejekben halmozódjon fel, hanem egy képzési rendszerben, tudásbázisban, így a cég nem lesz kiszolgáltatva a saját munkatársainak.
Egy képzési audit segítségével felmérjük a vállalat meglévő képzési folyamatait, megnézzük, hogy az egyes pozícióknak milyen képzési igénye van és az hogy hat az üzleti folyamataikra. Ez alapján kialakítunk egy képzési tervet, majd oktatási tartalmakat állítunk elő videők, tesztek, letölthető dokumentumok formájában. Az elkészült anyagokat feltöltjük a Dobedu V-learning rendszerébe, amelyet teljes mértékben testreszabunk az ügyfeleink részére. A rendszer a tanulást méri, a dashbordján visszajelzést ad, így a teljes szervezet képzési folyamata nyomon követhető.