SH-Trade Kereskedelmi, Számítástechnikai Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság

SH-Trade Kereskedelmi, Számítástechnikai Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az SH-Trade Kereskedelmi, Számítástechnikai Szolgáltató és Tanácsadó Betéti Társaság fő tevékenységi köre a bútorgyártás, bútorlap szabászat és bútorszerelvények kereskedelme. Ezen tevékenységünk mellett látjuk el a CAD+T Consulting GmbH. által fejlesztett AutoCad alapú bútortervező és gyártáselőkészítő szoftver magyarországi képviseletét.

Esettanulmány

Az esettanulmányban bemutatott vállalkozás egy dinamikusan fejlődő fiatal vállalkozás.
A vállalkozás fő tevékenysége az egyedi bútorok gyártása egy olyan környezetben, ahol viszonylag nagy a konkurens cégek száma.
A vállalkozás 20-25 fővel dolgozik. Minden munkafolyamatra meg van a megfelelő szakemberük, viszont ebben az erős versenyhelyzetben Ők az egyedi, magas minőségű bútorok gyártásában látták meg a fejlődési lehetőséget.

Azzal a problémával keresett meg minket a vállalkozás, hogy gyártási folyamatokban alkalmazott különböző szoftverek nehezen összehangolhatóak, ami többletmunkát jelent számukra és szeretnének egy összehangolt átfogó megoldást a működési folyamataik optimalizálására.

A CAD+T Consulting GmbH. kimondottan a bútorgyártásban, asztalosiparban tevékenykedőknek biztosít átfogó megoldást az értékesítést, gyártás előkészítést és a gyártási folyamatokat támogató rendszerével.
Az értékesítés és a gyártás szempontjából az egyik legfontosabb pont a méretpontos, gyors tervezés, amely alapot képez a magas minőségű látványtervek készítéséhez, valamint a gyártás során a CNC gépek automatikus vezérléséhez is.

A CAD+T Tervező és Konstrukciós moduljai kimondottan erre a problémára lettek kifejlesztve a stabil megbízható és széleskörben alkalmazott AutoCad szoftver alapjaira épülve.

A CAD+T gyártáselőkészítő moduljában a különböző anyagszükségletek, alkatrészigények, gyártási paraméterek beállítására, módosítására van lehetőség, úgy hogy a tervező modulból minden adat átvehető egy gombnyomásra. Ezután lehetőség nyílik a gyártási idők, folyamatok, anyagok optimalizálására.

A következő fontos pont CNC megmunkáló központ és az egyéb megmunkáló gépek kiszolgálása a gyártáshoz szükséges adatokkal, melyre a CAD+T szintén megoldást tud nyújtani.

Az értékesítési modul segítségével a rendelkezésre álló adatok alapján árajánlat és számla is készíthető. A gyártás során figyelemmel kísérhető az alapanyag, szerelvény készlet. Lehetőség van a hiányzó termékek anyagok megrendelésére, készletkezelésre.