SRG Group Korlátolt Felelősségű Társaság

SRG Group Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Weblapok, webáruházak, applikációk és egyedi szoftverek tervezését és fejlesztését végezzük. Erősségünk a személyre szabott megoldások kialakítása.

Temékeink

Esettanulmány

Széchenyi Programirda Nonprofit Kft. - SKHU.eu
A Magyar - Szlovák határon a két ország közös fejlesztési projektjeinek támogtására és felügyeletére létrehozott szervezet, ami a pályázatokat kiírja, elbírálja és ellenőrzi.
Magyar - Szlovák határon túl együttműködés támogatására és fejlesztésére irányuló portál létrehozása és üzemeltetése, A probléma a pályázatok folymatos monitorozása és a folyamat ellenőrzésének nehézsége, a pályázati anyagok egységes naprakész anyagainak a pályázókhoz való eljuttatása és a pályázók értesítése volt. Ezen túl a programiroda adminisztratív terheinek csökkentése volt a cél.
A futó projektek listázhatóságának és kereshetőségének köszönhetően hatékonyabbá vált a szervezet. A projektek és a ráfordtott büdzsé nyilvánosan megtekinthetővé vált, valamint a programiroda részére az adatok könnyen kezelhetővé és kereshetővé váltak. A portálon keresztül minden résztvevő értesülhet a projekteket érintő teendőkről, hírekről. Infógrafikák segítségével vizuálisan is megjeleníthető, hogy a támogatások milyen területeken lettek felhasználva. Térképes megjelenítés segíti a terület alapú megoszlás áttekintését. A projektek kiírásával és folyamatával kapcsolatos összes információ elérhető és kereshető a portálon három nyelven, hogy ezzel is segítsük a két ország szoros eggyüttműködését a határmenti régiókban.

Weboldal: