SOFTWAREHOUSE Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

SOFTWAREHOUSE Informatikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A magyar tulajdonban lévő SoftWareHouse Kft. 2005-ben alakult. A tulajdonosi kör a magyar logisztikai piacon közel 15 éves tapasztalattal rendelkezik a gyakorlati megvalósítások és informatikai megoldások területén.
Megalakulásunk legfontosabb mozgatórugója az a felismerés volt, hogy a piacon az igények ellenére meglehetősen kevés az olyan üzleti szolgáltatásokat és informatikai rendszereket kínáló cég, amely a magas fokú szakmai hozzáértés mellett a fő hangsúlyt a megbízói hatékonyságjavulásában rejlő versenyelőnyre fókuszálná.

Temékeink

Esettanulmány

A Waberer’s Csoportnak, Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatójának jelenléte a szárazáru szállításban meghatározó a magyar piacon. A több, mint 920 belföldi sofőr, valamint 750 járművet meghaladó flotta jelentős része vesz részt élelmiszerek szállításában, mely biztosítja minden partner számára a teljes disztribúciós spektrum lefedését. A korszerű és optimalizált gépkocsi flotta lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az áru költséghatékony, környezetkímélő ellátási lánc biztosításával eljusson a legkisebb belvárosi címtől a nagy bevásárló áruházaiba.
A legmodernebb infrastruktúrával és informatikai rendszerekkel felszerelt raktárbázisokban magas-állványos, tömbös és polcos rendszerű árutárolásra nyílik lehetőség, ezen kívül van lehetőség veszélyes áruk és hűtött áruk tárolására is.
A számtalan, egymástól függetlenül, szigetszerűen működő rendszerek használata jellemezte a működést.
A bevezetés után egy a integrált vállalatirányítási rendszer támogatja a hatékony működést.

Weboldal: