NR Szoftver Korlátolt Felelősségű Társaság

NR Szoftver Korlátolt Felelősségű Társaság

Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

A vállalkozás egyik profilja, egyedi ügyviteli szoftverek készítése, fejlesztése. Szaktanácsadás informatikai kérdésekben. Rendszergazdai feladatok ellátása kizárólag üzleti ügyfelek részére.

Esettanulmány

A Molnár Pékség napjainkban egy több gyártóhellyel (pékséggel) rendelkező dinamikusan fejlődő vállalkozás. A régióban meghatározó szerepet tölt be. A vállalkozás kezdetekben egy telephellyel rendelkezett, de a piaci igényeknek megfelelő kiválló minőségű termékek előállításával a vállalkozás által előállított termékekre egyre nagyobb kereslet miatt, a gyártókapacitást meg kellett növelni. Ennek következtében a vállalaton beüli átszervezésre és információtechnológiai fejlesztésre volt szükség.
Melyet 2012-ben kezdtünk el, és a mai napig folyamos fejlesztéssel követünk nyomon.
A kiváló minőségű termékekre a piac egyre nagyobb kereslettel reagált. Ennek következtében a régi DOS-os program korlátokba ütközött adatfeldolgozási és gyorsaság szempontjából. Az üzemet át kellett szervezni a gyártást és munkafolyamatokat. Természetesen a megnövekedett mennyiségi adatokhoz.
A Molnár Pékség kezdetben egy központi telephellyel rendelkezett. Az elmúlt évek alatt a gyártási helyek száma megnövekedett háromra. A kezdeti alkalmazotti létszám a négyszeresére. A növekedés eredménye a kiszolgált üzleti partnerek száma többszörösére. A kezdetekben nyújtott szolgáltatások mellet további szolgáltatások is bevezetésre kerültek.
Az üzemszervezés a tulajdonosok és alkalmazottak bevonásával, hatékony feladatmegoldási modellek felépítésével kialakult a szoftver arculata mellyel minden üzleti folyamat és munkakör lefedésre került.