OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az OTT-ONE Nyrt. a high-tech biztonságtechnikai ágazathoz (biometrikus azonosítás, hitelesítés, nyomonkövetés, egyedi hardver- és algoritmus fejlesztések) tartozó élvonalbeli szolgáltatásfejlesztésben érdekelt. Ehhez szakmailag szorosan kapcsolódik a blockchain technológiák fejlesztése, amellyel a társaság egyedi, különleges megrendelői igényeket szolgál ki. A vállalat a videostreaming területén több innovatív szoftveres megoldás kifejlesztésében és piacra vitelében is részt vesz, melynek két fő területe a digitális videóalapú tartalmak magas minőségű, korszerű platformokon, nagyszámú látogató részére történő eljuttatása; valamint modern videostreaming alapú online oktatási rendszer fejlesztése.

Temékeink

Esettanulmány

A SOUL & INNOVATION Kft. kompetenciája egyedi szoftverfejlesztésekkel indult, majd a beágyazott rendszerfejlesztési feladatokon keresztül mára masszív hardver fejlesztési tapasztalatokat szereztek. A kulcsszó az egyediség.
A SOUL & INNOVATION Kft a hatékonyabb vállalatirányítás érdekében kereste meg cégünket és a vállalatirányítási rendszerünk felől érdeklődött.
Felismerték, hogy a rendszer bevezetése szükséges a vállalkozás számára, ezáltal versenyképesebb, stabilabb munkahellyé válik. Az általunk alkalmazott megoldás: részletes előkészület, aprólékos, de rugalmas tervezés és határozott projekt menedzsmentet segíti elő.

Ezt követően meghatároztuk a bevezetés ütemezését, meghatároztuk a határidőket, pontosítottuk a felelősségeket és jogköröket, elvégzendő feladatokat.
A vállalkozás kiválasztotta a dolgozói közül azokat, akik kiemelt szerepet töltenek be a vállalatirányítási rendszer bevezetésében, a kulcsfelhasználókat. Feladatuk elsősorban az, hogy legmagasabb szinten sajátítsák el a rendszer használatát, amivel a többi munkatárs tanulását tudják segíteni.
Elsőként ők ismerhették meg a szoftver működését, előnyeit, nehézségeit, ezután került sor a többi munkatárs részére is a ERP-ONE vállalatirányítási rendszer bemutatására. Ezt követően telephelyükön minden egyes munkakör felmérését elvégeztük, ezekről folyamatábrákat készítettünk.
Ezt követően elkezdődött az ERP-ONE rendszer felhasználói betanítása. Első körben kulcsfelhasználók részére tartottunk oktatást, melyben megismerkedtek az ERP rendszerek szerepével, céljaival, általános funkcióival. Ezt követte az egyes modulok részletes bemutatása, menüpontok, funkciók működésének megismerése, azok elsajátítása következett.
Nagy hangsúlyt fektettünk a gyakorlati oktatásra, ahol a kulcsfelhasználók konkrét példákon keresztül ismerhették meg az ERP-ONE rendszer működését. A gyakorlati oktatáson tapasztalt hiányosságok, rossz beidegződések, szokások okozta hibákat is javítottuk, nem csak közvetlenül a program használatával, hanem általános számítógép kezeléssel kapcsolatban is. A vállalkozás ezt követően a többi dolgozó oktatására is nagy hangsúlyt fektetett, melyben nagy segítséget nyújtottak a kulcsfelhasználók. Ebben a szakaszban nem a teljes rendszer használatának oktatása zajlott, hanem munkakörökre vonatkozóan azon ismeretek átadása, mely a munkakör ellátásához szükségesek. Majd felhasználókkal közösen megtörténtek a konfigurációs beállítások, ezzel zárult a rendszer üzembe helyezése.