Medical-SzofIT Korlátolt Felelősségű Társaság

Medical-SzofIT Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Medical-SzofIT Kft. 2013-ban került megalapításra, a vállalkozás informatikai területen végez tevékenységet, programozás, üzemeltetés (rendszergazdai tevékenység) és IT tanácsadás formájában. A szoftverfejlesztés területén kiterjedt ismeretekkel, - webes, desktop és mobil alkalmazás fejlesztési technológiák tekintetében is naprakész tudással rendelkezünk.
Cégünk tevékenységét jellemzően a szerződéses partnerei számára folyamatos teljesítésű, határozatlan idejű szerződések keretében nyújtja, programozás, rendszer üzemeltetés és IT tanácsadás tevékenységi körben. Saját termékként a mesterséges intelligencia területén végzünk fejlesztéseket, de tapasztalattal rendelkezünk egészségügyi informatika és ügyviteli szoftverek gyártása tekintetében is. Keressen minket bizalommal!

Temékeink

Esettanulmány

A DV Info Kft. a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a városi holding informatikai szervezete. A cég 1999-es alapításától 2006-ig főként adatátvitelen alapuló szolgáltatásokat nyújtott. Ezt követően a vállalkozás IP alapú telekommunikációs megoldásokat .biztosít partnerei számára. A DV Info Kft. a hálózatfejlesztés mellett számos vállalatnál teljes informatikai szolgáltatást biztosít, eszközparkot, kiszolgálógépeket, szervereket telepít, valamint szerverszolgáltatást is kínál. A cég kizárólag brand termékek forgalmaz ügyfelei számára.
A vállalkozás jól prosperál, és komoly szakmai csapattal rendelkezik, tevékenységei között szerepel a programozás is, de a cég fejlesztői, egyedi rendszerek fejlesztésében nem rendelkeznek kellő szakmai tudással, tapasztalattal, így ezt a fajta szolgáltatást a DV Info külső partnereitől veszi igénybe .

A Debreceni Gyógyfürdőben korábban működő beléptető és értékesítő rendszer üzemeltetési hiányosságai miatt szükségessé vált, egy új, minden kívánalmaknak megfelelő rendszer kialakításra.
A kialakított rendszernek a korábban alkalmazott Sentinel rendszert kellett felváltania úgy, hogy a korábbi rendszer tudását teljes körűen lefedje, de új technológiákkal, a kor modern informatikai megoldásainak alkalmazásával.
A projektet a Sentinel és a Zafír rendszer és értékesítő rendszerek fejlesztésében, üzemeltetésében szerzett tapasztalatainkra építve, a Gyógyfürdő kijelölt szakembereivel szorosan együttműködve valósítottuk meg. A feladat jellege - különösen a több külső és belső partnerrel, rendszerrel való együttműködés szükségessége - és a rendelkezésre álló idő rövidsége számos kockázatot jelentett a projekt sikere szempontjából. A feladatot nehezítette, hogy bizonyos külső rendszerekkel (pl. Welcome, Hostware) történő integráció módja, feltételei nem voltak előre tisztázottak, ezek csak a projekt megvalósítása során váltak véglegessé.
A prioritások meghatározásában a megrendelőé volt a döntő szerep, így az agilis fejlesztői módszertannak köszönhetően biztosítható volt, hogy az üzletileg fontos követelmények biztosan teljesüljenek.
Ez a projektvezetési megközelítés természetes módon tartalmazta a változáskezelés technikáit, hiszen egy, a követelményekben, feltételekben bekövetkező változás nem igényelt nagymértékű módosításokat az előre elkészített tervekben, hanem csak a soron következő feladatok prioritását módosította.