MKIK MVP – digitális KKV körkép felmérés

 A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programirodája november hónapban, a hazai KKV szektor digitális helyzetképének célzott felméréséhez kérdőívezést végez, melyhez szíves közreműködését kéri.

A felmérés keretében néhány kérdést szeretnénk feltenni, elsősorban a digitális technológiák és eszközök használatáról, cége digitális fejlesztési terveiről, valamint az Ön tájékozódási és tartalomfogyasztási szokásairól. A kiegészítő adatgyűjtés a Program IKT tanácsadói által elvégzett informatikai átvilágításhoz kapcsolódik és egy országos statisztikai elemzés részét képezi.

A kapott válaszokat anonim módon kezeljük és a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvény, valamint az információszabadságról szóló törvény 2011. évi CXII. törvény követelményeinek megfelelően csak aggregált (összesített) formában hozzuk nyilvánosságra, illetve elemezzük.

Kérjük, fogadják bizalommal megbízott cégünk munkatársát, aki a megadott elérhetőségein, telefonon fogja keresni Önöket. A megkeresés alkalmával, a kutatással megbízott vállalkozás egy egyedi kóddal fogja magát azonosítani.

Az azonosítókódot, a regisztrációnál megadott e-mailcímükre küldött levélben találják. Kérjük, válaszadás előtt, mindenképp győződjenek meg a kód segítségével arról, hogy megbízott munkatársunk keresi Önöket!

A kérdések megválaszolása mindössze 10-15 percet vesz igénybe.



Közreműködésüket előre is köszönve:
a Modern Vállalkozások Programjának csapata


Véleményük fontos számunkra!