Modern Vállalkozások Programja - Záróesemény


Regisztrálok a rendezvényre

2023-06-08 15:00 - 17:00

Budapest 01. ker., Várkert Bazár- 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

 Az előadók felkérése folyamatban.
A programváltozás jogát fenntartjuk. 

A hazai gazdaság digitalizációjának egyik legfontosabb és legsikeresebb kezdeményezése a Modern Vállalkozások Programja, nyolc év folyamatos működés után hamarosan zárul. A program 25.000 csatlakozott vállalkozásnak segített a digitális fejlődésben és egy teljesen új digitalizációs ökoszisztémát hozott létre amely az ország nagy részén kínált kézzelfogható segítséget. A programba bevont 1200 informatikai cég közreműködésével bármilyen digitalizációs célt támogatni tudtunk, több mint 300 konferencián mutattuk be a fejlesztési lehetőségeket és azok konkrét hasznát. Országos tanácsadói hálózatunk mindig rendelkezésre állt, hogy díjmentesen és a helyszínen segítsen.

A Modern Vállalkozások Programja az egyik leghosszabb ideig működő projekt volt az uniós támogatásból finanszírozott programok között, köszönhetően a vállalások túlteljesítésének és a pozitív vállalkozói fogadtatásnak.

A finanszírozást biztosító Uniós költségvetési időszak zárultával a Programot is le kell zárnunk, így az elért eredményekről, a kitűzött és megvalósított célokról, a megvalósító konzorcium ünnepélyes projektzáró eseményt tart.

 

15:00

 

Parragh László, elnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

15:10

 

Kott Ferenc, elnök, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – Digitalizációs Kollégium

15:20

 

Fábián Gergely, iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár, Gazdaságfejlesztési Minisztérium

15:50

 

Soltész Attila, elnök, Informatika a Társadalomért Egyesület

16:05

 

Dr. Spaller Endre, elnök, Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

16:20

 

Sonkolyné Varga Emília, operatív vezető, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

16:30

 

Czimbalmos Levente, szakmai vezető, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy a regisztrációs gombra kattintva létrehozhatja adatlapját és egyben véglegesítheti rendezvényregisztrációját. 

Amennyiben már rendelkezik ügyfélfiókkal, úgy kérjük a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon, a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva lépjen be a felületre és ott válassza ki a rendezvényt amelyre regisztrálni kíván. Ha jelszavát elfelejtette, úgy kérjük, hogy használja a jelszó emlékeztető funkciót. 

A regisztráció sikerességéről minden esetben automatikus üzenetet küldünk. Amennyiben ezt az üzenetet nem kapta meg, vagy egyéb felmerülő kérdés esetén keressen minket a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen.


Regisztrálok a rendezvényre