PP Konferencia - Pénz de honnan? 2023 - Zalaegerszeg


2023-02-16 10:00 - 14:00

Zalaegerszeg, Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székház - Zalaegerszeg, Petőfi Sándor utca 24.

Pénz, de honnan? 2023 – Zalaegerszeg
Kkv-mentő támogatások

Miről lesz szó? 

A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 21 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen.

Idő kell, amíg elindulhatnak az EU-pályázati kiírások és hozzáférhetünk a kkv-kat támogató kedvező feltételű pályázati pénzekhez.

De addig is van bőven segítség. A kormány már tavaly ősszel elindította az energiaintenzív kkv-k támogatását és a Gyármentő Programot. Ezt kiegészítették garancia-, likviditási  és hitelprogrammal. Februárban elindul a Baross Gábor Újraiparosítási HitelProgram is 700 Milliárdos kerettel. A finanszírozásokba bekapcsolódik az MFB és az EXIM is. Idén is lesznek új és régi Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók, rendkívül kedvező feltételekkel és kamatokkal. Az agrárium már ősszel biztosan pályázhat EU-forrásokra, s ehhez már az EU-programok is ismertek. A Magyar Faluprogramban elindult a falusi üzletek, kisboltok megnövekedett működési költségeinek kompenzálása. A munkahelyek megtartására is sok segítséget lehet igénybe venni a munkáltatóknak és munkavállalóknak egyaránt.

A pénz megtakarításáról, a vagyon biztonságba helyezéséről, a likviditási problémák kezeléséről és a tőkebefektetők bevonásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-inkon.

Részletes program, regisztráció és további információk a PP konferencia honlapján található.