Online Webinar a NAV 2020-as nagy változásairól


2020-06-12 11:00 - 12:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

ONLINE SZÁMLAJELENTÉS: a NAV hamarosan megköveteli az online számlajelentést. Ennek első szakasza július 1-én lép életbe.

 

Rendezvény időpontja: 2020. június 12. 11:00

Rendezvény szervezője: Cégmenedzser Szoftver Kft.

Előadók: Jagodics Tamás, a Cégmenedzser Szoftver Kft. tulajdonosa és Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna adószakértő, az Adótanácsadók Egyesületének alelnöke

Súlyos NAV-változások: előtérben a digitalizáció:

  • ONLINE SZÁMLAJELENTÉS: július 1-től a NAV megköveteli az online számlajelentést. Ennek első lépése július 1-én lép életbe.
  • A NAV KOMPATIBILIS CÉG: a számlázó program 2020-ban már nem elég. NAV kompatibilissé kell tenni a cégeket ügyfélnyilvántartóval, dokumentumtárral.
  • DIGITÁLIS MIN. 2020-BAN: a legtöbb magyar cég jelenleg nem éri el a digitális minimumot. Mi ez? És hogyan juthat odáig, vagy sokkal magasabbra egy magyar vállalkozás?

A webináriumról bővebben itt tud tájékozódni.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre