Online Webinárium - Nem kell megbénulniuk a jogi személyeknek - távollévők közötti döntések, elektronikus aláírások, hatósági gyakorlat a megváltozott jogi környezetben


2020-04-30 14:00 - 15:00

Budapest 05. ker., online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:Nem kell megbénulniuk a jogi személyeknek - távollévők közötti döntések, elektronikus aláírások, hatósági gyakorlat a megváltozott jogi környezetben

 

Rendezvény szervezője: PWC Magyarország

Rendezvény időpontja: 2020. április 30. 14:00

A PwC Magyarország meghívja Önt a Gazdasági döntések a COVID-19 tükrében című online előadássorozatának következő részére, amely során szakértőink megválaszolják a járvány okozta rendkívüli helyzetben felmerülő egyes gazdasági és jogi kérdéseket.

Szakértőink kitérnek a jogszabály-módosítások nyomán kialakult lehetőségekre, a NAV, a NISZ, a cégbíróság és más hatóságok rutinjára és gyakorlati tanácsokkal segítenek eligazodni az új környezetben.

Előadók:
Kőmíves Krisztina, a PwC Magyarország adó- és jogi osztályának igazgatója
dr. Dékány Csilla, a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda PwC Legal ügyvédje
dr. Kelemen Dániel, a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda PwC Legal ügyvédje

 Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.

Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre