Online Webinárium - Újratervezés


2020-04-20 08:00 - 2020-04-21 20:00

Budapest 01. ker., online

Kedves Ügyfelünk!


Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:Újratervezés- Ingyenes online rendezvény vállalkozóknak, a koronavírus okozta válság kezelésére 

 

Rendezvény szervezője: Freedom Business

Rendezvény időpontja: 2020. április 20. 8:00 - április 21. 20:00

A legtöbb vállalkozó rendkívül nehéz helyzetbe került a koronavírus okozta válság következtében.

Apadó bevételek, pénzügyi tartalékok felélése (ahol van), drasztikusan csökkenő vevőkör, a “home office” nehézségei, és még sorolhatnánk…

Sajnos az már biztos, hogy a válság nem csak 1-2 hétig fog tartani csupán, hanem bizony tartós lesz. Ha téged is érint a kialakult szituáció, akkor ez a lehetőség neked szól!

A rendezvényről és a programról bővebb információt itt talál.

Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre