Online Webinarium - Solid Edge 2020 2D Drafting Free


2020-03-31 13:00 - 14:00

Budapest 13. ker., online

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk felhívni figyelmét az alábbi online rendezvényére:

Solid Edge 2020 2D Drafting – Az ingyenes 2D-s rajzoló és 3D fájlnézegető

 

Előadó: Szűcs Imre Ügyféltámogatási vezető

Rendezvény időpontja: 2020. március 31. 13:00

Szakmai webinar sorozatunk első előadásán egy olyan ingyenes elérhető alkalmazást mutatunk be, amely lehetővé teszi a 2D-s parametrikus műhelyrajz készítést és a modellek megtekintését 3D-ben. Az alkalmazás könnyen telepíthető és az egyszerű magyar felhasználói felületének köszönhetően bárki számára gyorsan elsajátítható a használata.

Az előadás során bemutatjuk a Solid Edge 2D Drafting főbb funkcionalitásait például milyen módon készíthetők parametrikus 2D-s műhelyrajzok, sematikus kapcsolási ábrák. Demonstráljuk a DWG, DXF fájlok egyszerű beolvasását és szerkesztési lehetőségeit. Kitérünk az ismertebb 3D-s adatcsere fájlok megnyitásának módjára és bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel értékes információkat nyerhetünk ki a modellekből akár árajánlat adáshoz is.


Felhívjuk szíves figyelmet, hogy a kiajánlott esemény a Modern Vállalkozások Programjától (MVP) független szervezésben valósul meg. Az esemény kiajánlásában igen, annak minőségbiztosításában, előzetes tartalmi ellenőrzésében a Program nem vesz részt így az előadás során megjelenő, elhangzó tartalomért felelősséget az MVP nem vállal.
 
Kérjük amennyiben információja van az eseménynaptárban még nem szereplő, kis- és középvállalkozásokat segítő, online elérhető díjmentes előadásról, kurzusról, jelezze azt a rendezvenyek@ginop-mkik.hu e-mail címen. 

Regisztrálok a rendezvényre