Magyar Turisztikai Ügynökség - A digitalizáció már nálunk lakik!


2019-11-25 09:00 - 16:30

Budapest 09. ker., 1093. Budapest, Fővám tér 11-12., Bálna Budapest

Regisztrálok a rendezvényre

Tisztelt Érdeklődő!

Szakmailag hiteles, inspiráló és egyben interaktív konferenciára invitáljuk, ahol ismert és elismert turisztikai szakemberek, digitális szakértők segítségével térképezzük fel a turizmusban rejlő digitális fejlődés lehetőségeit.

A digitális átalakulás mára már megkerülhetetlenné vált. Megjelenik az élet minden területén, felborítja a megszokott rendet, változásokat hoz a magánéletünkbe, átalakítja a szabadidőnket, a munkavégzésünket. Megváltoztatja az üzleti életet, a közigazgatást, de még a turizmust is.

A konferencia sorra veszi azokat a digitális folyamatokat, amelyek megkönnyítik a szálláshely-szolgáltatók életét, mindennapi munkáját. Az előadások fő feladata, hogy „Az Én Vendégszobám” szálláshely alkalmazással megismerkedjenek a szolgáltatók és a gyakorlati oktatások keretében pedig rutint szerezzenek.

Az előadások és a konferencia általános célja, hogy a szálláshely-szolgáltatók segítséget kapjanak:

  • Az általános digitális szemléletük kialakításában
  • Saját digitális környezetük egyszerű módszerekkel való kialakításához
  • Szakmai előadások keretében a digitális felzárkózáshoz
  • „Az Én Vendégszobám” alkalmazás gyakorlati használatának bemutatásával a vendégnyilvántartás alapjainak elsajátításához

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

További információkat és részletes programot az alábbi linken talál:

https://bemutato.azenvendegszobam.hu/

Regisztrálok a rendezvényre