Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Flexi-Dent PRO csomag

(Flexi Medical Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

A kedvezmény a havidíjakra vonatkozik. A pályázat keretében megrendelt szolgáltatások havidíjából (34.320 forint +ÁFA/szék/hó) 50% kedvezményt biztosítunk, vagyis 17.200 forint +ÁFA/szék/hó áron adjuk. Az éves díj a rendelő méretétől függően: 5 székig 99.000 forint, 5 széktől 490.000 forint, 10 széktől 990.000 forint.

Ára: 34 320 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 17 160 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

CRM, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Pénzügy és számvitel, Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

humán-egészségügyi, szociális ellátás
HermannOrtho fogszabályozás
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Smile Center Dental SPA
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Czinkóczky Implant Központ

A PRO csomag - vagy más néven a klasszikus fogászati szoftverünk - a legtöbb rendelőben használt szoftver. Ez a verzió épp úgy jelen van akár 1 székes rendelőben, mint 10 székesben. A legideálisabb csomag-összeállítás, amely több év tapasztalataiból állt össze. Szabadon kiegészíthető elektronikus aláírás funkcióval, tabletes páciens fogadással és bármely elemmel a MAX csomag moduljaiból.

A Flexi-Dent lényege egy felhő alapú, távoli elérésű központi adatbázis (állandó saját biztonsági mentésekkel), amely személyre és feladatkörre szabva elérhető monitoron, orvosi székben, tableten, mobiltelefonon, az asszisztenciának, de főleg a vendégeinek! A Flexi-Dent egy fogászati páciensnyilvántartó, más néven praxismenedzser vagy csak egyszerűen egy fogorvosi szoftver. Ellátható vele a teljes rendelő, vagy akár egy több rendelőből álló fogászati csoport teljes betegnyilvántartása, adminisztrációja, ügymenet-kezelése, teljes irányítása. Része egy speciális, fogorvosi CRM, valamint számos ráépülő modul, a számlázástól a leletkezelőn és berendelő naptáron keresztül, egészen a raktárkészlet nyilvántartásig. És tovább! A Flexi-Dent prémium mivolta nem csak a rendelők és az ott dolgozók számára érződik! Az átlagos betegekben és páciensekben igazi vendég érzetet kelt, mindezt kiemelten a legmodernebb eszközök, tabletek, okostelefonok segítségével. Magyarországon először és egyedülálló módon a Flexi-Dent speciális okostelefonos-alkalmazásokon keresztül olyan VIP és prémium termék/kiszolgálás élményt kelt a páciensekben, amelyektől kimutathatóan megnő a rendelő forgalma és jóhíre.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

humán-egészségügyi, szociális ellátás

Kérdések a termékkel kacsolatban