Ügyfélregisztrációs adatlap mikro-, kis- és középvállalkozások részére
×
A programban Digitálisan Felkészült Minősítés-t megszerző vállalkozások egyes infokommunikációs pályázatokban a kiíráshoz képest magasabb támogatási mértéket érhetnek el.

A konvergenciarégiós hatókörű Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) területi korlátozása alapján, a Modern Vállalkozások Programja kizárólag olyan vállalkozások számára nyújthatja szolgáltatásait, amelyek rendelkeznek a Közép-Magyarországi régión kívüli székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel, illetve azo(ko)n legalább 1 fő foglalkoztatottal.

Amennyiben a vállalkozás székhelye a Közép-magyarországi régióban található, de rendelkezik attól eltérő régióban fiókteleppel, kérem adja meg azt az űrlapon és nyilatkozzon az ott foglalkoztatottak számáról.
*
*
Cég székhelye
*
*
*
*
Kapcsolattartó személy neve:
*
*
*
*
Kérem, hogy a cég informatikai helyzetének felméréséhez nyilatkozzon a következő általános adatokról.
HUF *
* Az Európai Bizottság 651/2014/EU (06.17.) az Európia Unió működéséről szóló Szerződés 107. és 108. cikke alkalmazásában bizonyos támogatási kategóriáknak a belső piaccal összeegyeztethetővé nyilvánításáról hiv. rendelete (továbbiakban: csoportmentességi rendelet) 28. cikke
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező