Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Ügyfélkapcsolati Rendszer (CRM)

(EN-CO Software Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A fenti ár minimális irányár. Egyedi fejlesztéseket 10.000 Ft +ÁFA óradíjon vállalunk, amiből 20% kedvezményt biztosítunk a modern vállalkozások programja keretében. Több fejlesztés megrendelése esetén „csomag ajánlatot” adunk, ami további 5% kedvezményt tartalmaz.

Ára: 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A rendszer biztosítja vállalkozás és az ügyfelek közötti információáramlást. Az alkalmazás úgy került kialakításra, hogy segítse az ügyfelek tájékoztatását, valamint véleményük megismerését. Az alkalmazás figyelembe veszi az egyes mobil platformok képességeit, tervezéssel kapcsolatos ajánlásait. Az alkalmazások megjelenésükben korszerűek, könnyen kezelhetőek.

A rendszer biztosítja vállalkozás és az ügyfelek közötti információáramlást. Az alkalmazás úgy került kialakításra, hogy segítse az ügyfelek tájékoztatását, valamint véleményük megismerését. Az alkalmazás figyelembe veszi az egyes mobil platformok képességeit, tervezéssel kapcsolatos ajánlásait. Az alkalmazások megjelenésükben korszerűek, könnyen kezelhetőek. A menüpontok tartalmának adminisztrálására egy önálló webes szerver oldali komponens kerül telepítésre.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban