Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer

(Dynix Software Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság )

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termékKinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

Az ajánlat a Dynamics NAV alaprendszerre vonatkozik, amely három felhasználói hozzáférést tesz lehetővé. A Modern Vállalkozások Programja keretén belül licenszet vásárló ügyfeleknek cégünk nem csak a licensz díjból, de a bevezetés ideje alatt a szolgáltatások díjából is 15% kedvezményt biztosít. Több mint 5 felhasználói licensz vásárlása esetén, további kedvezményt biztosítunk a szolgáltatásokból.

Ára: 1 350 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 147 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

3

szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
L-mobile Hungary Kft.
vízellátás; szennyvíz gyűjtése, kezelése, hulladékgazdálkodás, szennyeződésmentesítés
Multiszint Kft.
szakmai, tudományos, műszaki tevékenység
L-mobile solutions GmbH

Microsoft Dynamics NAV: kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási megoldás a Dynix Software támogatásával.

A Dynix Software olyan kifejezetten kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási megoldást (ERP) ajánl, amely több mint 150.000 vállalatnál került már bevezetésre világszerte, segítve a felhasználók napi munkáját és biztosítva a vállalatok növekedéséhez szükséges stabil szoftveres hátteret. Amit cégünk kínál, az egy fejlődési lehetőség az Ön vállalatának azon pontján, ahol ügymenetét egy átlátható, rendezett és követhető környezetbe helyezheti, hiszen bármely cég növekedésével együtt járhat, hogy alap könyvelőprogramja illetve egyéb célprogramjai már nem tudják támogatni vállalkozása igényeit, hiszen ezek részfeladatokat hivatottak ellátni. A Microsoft Dynamics NAV integrált rendszer könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt a növekedési célok támogatása mellett. További előny, hogy nem csak egy különálló termék, hanem szorosan együtt tud működni más jól ismert Microsoft termékekkel, például a Microsoft Office irodai szoftverekkel. A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és cége zavartalan növekedését.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban