Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DanubiSoft APS/APO gyártásoptimalizáló rendszer

(DanubiSoft Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A DanubiSoft Kft. azon ügyfelek számára, akik a GINOP 3.2.2 keretében kívánják beszerezni a gyártástervező és optimalizáló megoldást az eredeti listaárhoz képest több mint 10% kedvezményt biztosít.
További kedvezmény, hogy a projektvezetéshez kapcsolódó szolgáltatási napok nem kerülnek felszámolásra. Ennek nagysága a projektmérettől függően 2-5 nap között változik.

Ára: 4 445 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 000 500 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A gyártásütemező és optimalizáló modul feladata, hogy megtervezze a gyártási rendeléseket úgy, hogy minden bekapcsolt kapacitás és erőforrás (gép, szerszám, ember, stb.), minden anyag rendelkezésre álljon, valamint minden megelőző rendelés addigra elkészüljön. Cél, hogy a vállalat a lehető legoptimálisabban tudjon gyártani, ezzel jelentős versenyelőnyt tudjon kialakítani a konkurenciához képest.

A dSuite rendszer része egy anyagszükséglet tervező modul (MRP). Az MRP sorra veszi a tervezésre váró gyártási rendeléseket és azok anyagigényét. Ha a felhasznált anyag egy félkész termék, akkor rekurzívan a félkész termék anyagszükségletét is ugyanezzel az eljárással felbontja. Ez a folyamat addig tart, amíg minden felhasznált anyag alapanyag nem lesz. A folyamat végére összeáll egy gyártási javaslatokat tartalmazó lista, valamint egy beszerzési javaslatokat tartalmazó lista. A gyártásütemező és optimalizáló modul feladata, úgy tervezze meg a gyártási rendeléseket, hogy minden bekapcsolt kapacitás és erőforrás (gép, szerszám, ember, stb.), minden anyag rendelkezésre álljon, valamint minden megelőző rendelés addigra elkészüljön. Abban az esetben, ha valamilyen előre nem látható esemény (pl: géphiba, gyártás megszakítása minőségi okokból, gyártás megszakítása időtúllépési okokból) következik be, akkor a tervező algoritmus újra lefut és a kapacitásokat újra tervezi.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban