Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

InnoManagement - SaaS - Folyamatirányítás

(Innomedio Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A Modern Vállalkozások Programjában résztvevő, új rendszert igénylő ügyfeleinknek 1 db díjmentes bevezetési alkalmat adunk ajándékba. Több modul megvásárlása esetén és a felhasználószám növekedésének arányában a felhasználónkénti havidíjra jelentős kedvezményeket adunk.

Ára: 29 990 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 26 991 Ft (fő/hó ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Munkafolyamat irányítás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

egyéb szolgáltatás
Lochner Kft.
egyéb szolgáltatás
Mavorski Kft.
egyéb szolgáltatás
Diszpécser 24 Kft

Az InnoManagement SaaS egy felhőalapú vállalatirányítási rendszer. A Folyamatirányítás modul számos tevékenységű cég számára nyújt kielégítő megoldást. A tervezés, ütemezés és utókövetés hármas egysége mellett az utókalkuláció is nagyban növeli a vállalkozás hatékonyságát.

A folyamatok irányítását projektkezeléssel oldottuk meg. Külön projekttípusokat tudunk létrehozni, ahol egyedi szabályrendszert állíthatunk össze. Tetszés szerinti projektfázisokat határozhatunk meg és azok altípusát, valamint előfeltételeit. Az egyes projektfázisok altípusai gyakorlatilag a rendszer különböző funkcióihoz kapcsolódnak, vagyis integrálhatunk naptárat, feladatkiosztót, levelezést, számlázást, munkalapot és számos egyéb funkciót. Ezen rendszer kiépítésével előrehaladási szabályrendszert is kiépítünk, így folyamataink egymásra élülő lépésekből állnak majd. Bizonyos projektfázisok párhuzamosan végezhetőek, míg mások csak az előfeltételül teljesítése után kezdhető el. Minden egyes projektfázisnak meghatározhatjuk a felelősét és határidejét. Ez egyes felhasználók csoportokban vannak szervezve, így azok helyettesítése is könnyen megoldható csoporton belüli átdelegálással.A projekt kimutatása már az első lépéstől az utolsóig elérhető, így részeredményeket is elemezhetünk, mindig megtudhatjuk az aktuális állapotot. Projektjeinket diagram nézetben is megtekinthetjük, így vizuálisan is szemléltetve az előrehaladás állapotát összehasonlítva a többi futó folyamattal. A projektkezelő rendszerre egy erő kontrolling kimutatás épül, amelynek segítségével projektenként meghatározhatjuk azok pontos megtérülését különböző költségráosztási modellek használatával. A rendszerben szereplő adatok és a végrehajtható módosítások jogosultságokkal vannak kezelve, így minden felhasználónak meghatározható a hozzáférési szintje. Munkakörönként is meghatározhatjuk a jogosultságokat, így a helyettesítések és munkatárs változások egy szerűbben kezelhetőek. Figyelmeztető központban meghatározhatjuk mire és mikor kérünk figyelmeztetést. Gyakorlatilag minden rendkívüli esemény bekövetkeztéről, vagy még az előtt küld a szoftver figyelmeztetést, ezzel is minimalizáljuk az emberi tévesztések lehetőségét. Egy jól beállított figyelmeztető központ olyan mint egy digitális titkárnő, mindig arról és akkor emlékeztet amikor és amire szükségünk van. Rugalmassága mellett is megfelelően szabályzott, következetes rendszert kínálunk, amely jól áttekinthető, figyelmeztetésekkel kiegészített. A repüléshez szükség van megfelelő műszerezettségre, mi adunk hozzá másodpilótát is.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban