Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Realwear fejtablet

(AXTEK Line Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Hardver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

Az eszköz használatba vételéhez biztosítunk teljes körű szakértői felügyeletet, tanácsadást, mely nettó 50000 Ft/ óra mértékben jóváírunk.

Ára: 1 045 865 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

211,51 KB
2022-11-04

Termék kategorizáció

Mobileszköz

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Távoli támogatás, szerviz ipari fejterminállal A digitalizálásban rejlő potenciál maximális kihasználását teszi lehetővé a karbantartásban a fejre szerelt tablet (fejtablet vagy fejterminál), egy speciális adatszemüveg, amelyet elsődlegesen ipari használatra fejlesztettek ki. Az eszköz tisztán hangvezérelt, így a kéz szabadon marad a munkavégzéshez.

Távoli támogatás, tanácsadás vagy szerviz – kulcsszavak a digitalizálás idején és a kapcsolódó ipar 4.0-ban, amelyek hangsúlyosan aktuálisak, amikor modern karbantartási intézkedésekről van szó. Azonban ezen funkciók/igények gyakorlati alkalmazása vagy megvalósítása ipari környezetben, amely általában hangos, piszkos és gyakran offline állapotban van, eddig meglehetősen nehézkes volt. Ez abból adódott, hogy az első kísérleteket olyan adat-, illetve okosszemüvegekkel végezték, amelyeket elsősorban otthoni (fogyasztói) felhasználásra fejlesztettek. 2017-ben a RealWear, egy startupként indult, mára gyorsan növekvő amerikai, szilícium-völgyi vállalkozás – Európában többek között a Barcoteckel együtt, és immáron Magyarországon is az Axtek Line Kft. által – piacra vitte a kifejezetten ipari felhasználásra szánt megoldását: a RealWear Navigator 500-at, egy tisztán hangvezérlésen alapuló fejtabletet, amely a nevének megfelelően egy fejre erősített tablet, és amelynek alapját androidos operációs rendszer adja. A piacon okosszemüvegként ismertek hasonló eszközök, jellemzően otthoni felhasználásra szánt termékek, de a továbbiakból kiderül, hogy a Navigator 500 esetében merőben más kialakításról (nem szemüvegről) és funkciókról beszélünk. Ezért is használható esetében az egyedüli fejtablet vagy fejterminál kifejezés. Felhasználási területek: szerviz, karbantartás oktatás raktározás, logisztikai feladatok nagy eszközök, berendezések beüzemelése, telepítése papírmentes dokumentálás (hang-, illetve képrögzítéssel)

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban